Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι με την Ναυσικά» (photos)
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι με την Ναυσικά» (photos)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τη σχέση του με την πανέμορφη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τον τελευταίο καιρό γίνονται ολοένα και πιο έντονες οι φήμες ότι το νέο ζευγάρι της πόλης είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Μάλιστα, η συνεργασία τους στην κινηματογραφική ταινία του Μάρκου Σεφερλή, «Χαλβάη 5-0», φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια που τους ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες και φίλοι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ωστόσο, φροντίζει για πρώτη φορά να ξεκαθαρίσει ποια είναι η αλήθεια σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση. «Με τη Ναυσικά δεν έχουμε κάτι παραπάνω από μια καλή συνεργασία. Δεν ισχύουν οι φήμες ότι είμαστε ζευγάρι», λέει χαρακτηριστικά στη Real.

Ο δημοφιλής Ντάνος είναι ο... αγαπημένος της δημοσιότητας και τα τελευταία χρόνια παρακολουθείται κάθε βήμα του, με την προσωπική του ζωή να βρίσκεται στο μικροσκόπιο. Με διπλό χτύπημα σε μικρή και μεγάλη οθόνη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει καταφέρει να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε ό,τι αφορά την πορεία του στην υποκριτική. Με τις εμφανίσεις του στην κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε μια διαφορετική πλευρά του, ενώ στην κινηματογραφική ταινία «Χαλβάη 5-0» το κοινό είχε την ευκαιρία να τον απολαύσει σε κωμικό ρόλο. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, ωστόσο, μπορεί μέχρι τώρα να του έχουν χρεώσει αρκετές σχέσεις με πανέμορφες γυναίκες όμως o νικητής του Survivor δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από αυτές παραμένοντας πιστός στην ταυτότητα του ως εργένη.

Λάδι στη φωτιά της φημολογίας έριξε πριν από λίγες ημέρες η πανέμορφη Ναυσικά, η οποία όταν ερωτήθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας για τη σχέση τους απάντησε: «Δεν θα επιβεβαιώσω ούτε θα διαψεύσω τίποτα. Για τον απλούστατο λόγο ότι, αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία και για οποιονδήποτε γραφτεί κάτι, θα πρέπει να κάνω το ίδιο».

Πολλοί θεώρησαν υπεκφυγή τη συγκεκριμένη απάντηση, με τον... άμεσα εμπλεκόμενο να λέει επ' αυτού: «Επειδή διάβασα τη δήλωση της Ναυσικάς πιστεύω ότι έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση, γιατί με τον τρόπο που απάντησε άφησε ανοιχτά κάποια ενδεχόμενα, θα μπορούσε απλώς να πει ότι έχουμε δουλέψει μαζί, που είναι και η αλήθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved