Συντετριμμένη η Δ.Στυλιανοπούλου στο gossip-tv: «Ο Κώστας μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να φύγει»
Showbiz

Συντετριμμένη η Δ.Στυλιανοπούλου στο gossip-tv: «Ο Κώστας μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να φύγει»

Κώστας Βουτσάς: Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού έχει βυθίσει την Ελλάδα στη θλίψη.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Τετάρτη 26/2/2020 σε ηλικία 88 χρόνων, έπειτα από 19 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αιτία του θανάτου του η πολυοργανική ανεπάρκεια που του προκάλεσε η λοίμωξη του αναπνευστικού και η καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αττικού νοσοκομείου.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία έχει συνεργαστεί με τον μεγάλο Κώστα Βουτσά και διατηρούσε φιλική σχέση μαζί του, μίλησε στο gossip-tv, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Η πιο σκληρή είδηση που άκουσα σήμερα. Περίμενα να βγει νικητής. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα ακούσουμε πάλι τη φωνή του. Ότι δεν θα τον ξαναδούμε», είπε με τρεμάμενη φωνή η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό συμβάν, συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς, ήθελε να φύγει. Μου το είχε εκμυστηρευτεί: "θέλω να φύγω πάνω από τη σκηνή" μου είπε. Και του είπα: “Τι λόγια είναι αυτά Κώστα μου; Εσύ θα ζεις για να μας διασκεδάζεις". Τώρα θα πάει να κάνει θίασο αλλού. Θα διασκεδάζει όλους τους άλλους που θα πάει να συναντήσει. Περιμέναμε να βγει νικητής. Πονάει η καρδιά μου. Πρωί-πρωί άκουσα αυτήν την είδηση και τρέμω. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ελπίζω να έδωσε το τελευταίο φιλί στο παιδάκι του, στις κόρες του τις αγαπημένες. Σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα. Κώστα μου καλό σου ταξίδι. Λύγισε! Είμαι συγκλονισμένη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved