Η glamourous ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά θυμίζει παραμύθι (photos)
Showbiz

Η glamourous ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά θυμίζει παραμύθι (photos)

H Μαριέττα Χρουσαλά έχει την τύχη να κάνει μια όμορφη ζωή και να χαίρεται ωραίες στιγμές με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

Η Κουρσεβέλ είναι συνώνυμη με τον πλούτο, τη χλιδή, το απαράμιλ­λο φυσικό κάλλος των Άλπεων και τις απο­λύτως luxurious χειμερινές διακοπές. Είναι το «Σεν Τρόπε των χειμερινών σπορ» όπως συ­νηθίζεται να λέγεται και το χωριό που κατα­λήγουν οι σπουδαιότεροι των κροίσων, διάσημοι καλλιτέχνες, εφοπλιστές και γόνοι πλούσιων οικογενειών.

Για ακόμα μια φορά, δεν είναι λίγα και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η γνωστή παρουσιάστρια για την επιλογή της να ανεβάσει τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στο instagram. Πολλοί την κατηγόρησαν ότι προβάλει τον πλούσιο τρόπο ζωής της και επιδεικνύει την οικονομική κατάσταση του συζύγου της. Η ίδια δεν απάντησε. Όπως δεν απαντάει και πο­τέ, στις επικρίσεις που δέχεται κατά καιρούς για επίδειξη πλού­του και τη χλιδάτη ζωή που ζει.

H Μαριέττα Χρουσαλά ζει σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό στα νότια προάστια. Διαθέτει σκάφος, πηγαίνει διακοπές στο εξοχι­κό φίλων στην Καραϊβική ή περνάει χρό­νο στο σπίτι της στο Μαϊάμι. Ή στο Λονδίνο. Ή φωτογρα­φίζεται να παίζει κοκορομαχίες με την νονά της κόρης της, Μαρία Μενούνος, στις παραλίες της Μυκόνου.

Δεν φοβάται να δείξει τη ζωή της αυτή σε κανέναν και το κάνει με αυθεντικότητα. Πολύ συχνά, όμως, μπαίνει στο στόχαστρο, όταν ντυμένη με τουαλέτες χι­λιάδων ευρώ επισκέπτεται με τον Λέοντα τα καλύτερα εστιατόρια σε Νέα Υόρκη και Πα­ρίσι, ή πηγαίνει στα πιο λαμ­περά events. Όπως λένε όσοι την ξέρουν, όμως, η Μαριέττα δεν ξέχασε ποτέ από που ξεκίνησε και πόσο τυχερή ήταν που βρέθη­κε στο δρόμο της ο Λέων Πατίτσας.

H γνωριμία που της άλλαξε τη ζωή

Η πρώτη τους επαφή έγινε σε μια επίδειξη του Μιχάλη Ασ­λάνη, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίαζε στην πασα­ρέλα με δημιουργίες του σχε­διαστή και ο Λέων Πατίτσας βρισκόταν στις πρώτες σειρές των θεατών χειροκροτώντας την. Η επόμενη συνάντηση τους έγινε τυχαία μετά από τρεις μήνες, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2006, όταν και οι δυο βρέθηκαν σχεδόν ακάλεστοι -μέσω κοινών φί­λων τους- σε ένα πάρτι.

Η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βε­νετία, όταν ο Λέων Πατίτσας γονάτισε μέσα στη γόνδολα όπου βρίσκονταν και της ζήτη­σε και επίσημα να γίνει η γυ­ναίκα με την οποία θα μοιραζόταν την υπόλοιπη ζωή του.

Τα Χριστούγεννα της ίδια χρο­νιάς οι δυο οικογένειες επιση­μοποίησαν τον αρραβώνα του ζευγαριού με ένα γιορτινό δεί­πνο στο πατρικό της Μαριέττας Χρουσαλά. Στον Αγιο Γε­ώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 τελέστη­κε ο γάμος τους. Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε στην εκκλη­σία λίγο με­τά τις 19:00 το απόγευμα με ένα αυτο­κίνητο αντί­κα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα. Το νυφικό εί­χε την υπο­γραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη και ήταν φτιαγμένο από δαντέλα, σε στενή γραμμή, ενώ ένα μακρύ πέπλο κάλυπτε το πρό­σωπο της.

Η δεξίωση έγινε στο Island. Οι καλεσμένοι έγραφαν τις ευχές τους σε ένα μεγάλο πί­νακα που είχε στηθεί στο χώρο και ήταν στολισμένος με λευκά και ροζ άνθη. Ο γαμ­πρός, μετά την κοπή της τούρτας, έβγαλε από το σακάκι του ένα κουτάκι και προσέφερε στη σύζυγο του ένα διαμαντέ­νιο δαχτυλίδι, δώρο για το γάμο τους. Την επόμενη ημέ­ρα, οι νεόνυμφοι Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας οργάνω­σαν και ένα beach party για να γιορτάσουν το γάμο τους παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην 24 Οκτωβρίου toy 2012 η Μαριέττα φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015, φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο.

Είχαν περάσει χρόνια από τη μέρα που το πανύψηλο κορίτσι από το Χαϊδάρι, με τα εκτυφλωτικά γαλαζοπράσινα μάτια, χαμογελούσε διάπλατα φορών­τας το στέμμα της Σταρ Ελ­λάς. Και ήδη μοιάζει σαν να -έχει περάσει μία αιωνιότητα. Κυρίως επειδή η αριστούχος απόφοιτος της σχολής ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως γνήσιο αιλουροειδές, έχει ζήσει πολλά. Το μόνο που ήθελε πάντοτε η Μαριέττα, ήταν να κάνει μια καλή και δεμένη οικογένεια (σαν αυτή μέ­σα στην οποία μεγάλωσε) και μια αξιοπρεπή καριέρα στην τηλεόραση. Τε­λικά κατάφερε και τα δύο. Ακόμη και αν τελικά το ένα, το ότι παντρεύτηκε κι έκανε οικογένεια, την εμπόδισε να συνεχίσει να κάνει το δεύτε­ρο.

«Δεν ένιωσα ότι με αντιμετω­πίζει διαφορετικά ο κύκλος του συζύγου μου επειδή προέρχομαι από τη showbiz. Δεν είδα κάποια ιδιαίτερη με­ταχείριση είτε από τους ανθρώπους που γνώριζαν ποια είμαι είτε από ανθρώπους που δεν γνώριζαν. Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο χώρο οι άνθρω­ποι πρώτα σε γνωρίζουν και εξακριβώνουν το χαρακτήρα σου και μετά σε κρίνουν, χω­ρίς να ασχολούνται με το τι έχει γραφτεί για σένα», έχει πει η ίδια.

Η ζωή της Μαριέττας Χρουσα­λά θυμίζει πράγματι παραμύθι. Και η ίδια δείχνει ευγνώμων γι’ αυτό. Αποδεικνύοντας ότι αξίζει τόση ευτυχία.

Πάρτε μια γεύση μέσα από τις ακόλουθες εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved