Κόκκινο Ποτάμι: Tα μηνύματα που δέχονται οι ηθοποιοί που υποδύονται τους Τούρκους!
Showbiz

Κόκκινο Ποτάμι: Tα μηνύματα που δέχονται οι ηθοποιοί που υποδύονται τους Τούρκους!

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μεχμέτ Καρτάλ, κατά κόσμον Δημήτρης Δρόσος, περιγράφει σε συνέντευξή του πως αντιδρά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σκληρών σκηνών αλλά και πώς είναι η συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και τον Μανούσο Μανουσάκη

Ο Δημήτρης Δρόσος υποδύεται τον Μεχμέτ Καρτάλ στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Οpen. Ο ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, για τη συνεργασία του με τους συντελεστές και τον Μανούσο Μανουσάκη.

Από πίσω υπάρχει και μία τεράστια ομάδα που υποστηρίζει όλο το εγχείρημα μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα απ' ό,τι γνωρίζουμε...
Νομίζω ότι είναι το πρωτεύον σε μία τέτοια δουλειά. Πέρα από τον επαγγελματισμό, το κλίμα το οποίο δημιουργείται δίνει δύναμη σε όλους μας να προχωράμε. Διότι είναι πολύ μεγάλος ο όγκος δουλειάς, είναι 30 επεισόδια, τα οποία επιχειρούμε να τα κάνουμε με κινηματογραφικούς όρους. Οπότε το κομμάτι της υποστήριξης από το συνεργείο, την παραγωγή αλλά και το καλό κλίμα μεταξύ των ηθοποιών είναι πολύ σημαντικά. Γιατί έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές και κίνδυνοι για τραυματισμούς. Μόνο το γεγονός ότι χρειάστηκε να ιππεύσουμε απαιτούσε πολλές δεξιότητες. Συνεπώς, πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλον και να συνεχίζουμε. Είμαστε μία πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία προχωράει μέρα με την ημέρα. Χωρίς, λοιπόν, υποστήριξη και αγάπη για αυτό που κάνουμε, δεν θα προχωρούσαμε.

Ο κύριος Μανουσάκης τί ρόλο παίζει σε όλο αυτό;
Σίγουρα τον πιο σημαντικό ρόλο. Είναι ο αρχηγός μας, ο οποίος μας φροντίζει όλους πάρα πολύ. Δεν μπορώ να μην το αναφέρω. Διότι τους φροντίζει όλους, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι θέλει να κάνει, γνωρίζει το θέμα το οποίο πραγματεύεται η σειρά, έχει μελετήσει πολύ, ώστε να αποφεύγουμε τις ιστορικές ανακρίβειες, και προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο από όλους.

Υπήρξε κάτι που να σας φόβιζε στην αρχή;
Ο μόνος φόβος μου ήταν ότι ήμουν άπειρος σε σχέση με την τηλεόραση. Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι φοβήθηκα κάτι άλλο. Η διαίσθηση μου μου έλεγε ό,τι η σειρά έχει όλα τα εφόδια να πάει καλά. Αλλά δεν μπορούσα να προβλέψω ότι θα πάει καλά και θα κάνει αυτή την επιτυχία.

Άρα φαντάζομαι πως ο κόσμος σας σταματά στον δρόμο...
Η αλήθεια είναι πως με αναγνωρίζουν αλλά είναι κάτι που δεν το έχω συνηθίσει ακόμα. Είναι κάπως ανοίκειο όλο αυτό σε εμένα. Δεν είναι δυσάρεστο, σε καμία περίπτωση, αλλά είναι πρωτόγνωρο. Και εμένα ο φόβος μου είναι να μη με ταυτίσουν με τον συγκεκριμένο ρόλο.

Δέχεστε παράξενα μηνύματα για ενέργειες σας στη σειρά;

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθει:

Στη σειρά συναντάμε νέους, για το ευρύ κοινό, αλλά και παλαιότερους ηθοποιούς. Πώς είναι η συνεργασία σας; Πραγματικά άψογη! Νομίζω ότι σε αυτή τη σειρά συναντιούνται αρκετές γενιές ηθοποιών πιο έμπειρων και λιγότερο έμπειρων, νέων ηθοποιών. Εγώ είμαι υπέρ αυτού. Όλοι κάνουν καταπληκτικά τη δουλειά τους. Και βέβαια, όταν έχεις πρόσωπα μετά οποία παίζεις μαζί τους, πρόσωπα που τα γνωρίζεις χρόνια πριν βγεις και εσύ στο κουρμπέτι, είναι τιμητικό, συγκινητικό και σπουδαίο. Μια αναγνώριση της δουλειάς του καθενός. Βέβαια, να μη βγάλουμε εκτός και τους νέους ηθοποιούς, που είναι άξιοι και ικανοί. Κάθε φορά που τους βλέπω, εντυπωσιάζομαι και τους χαίρομαι!

Εκτός, όμως, από «Το Κόκκινο Ποτάμι», σας συναντάμε και στο θέατρο φέτος...

Ναι, βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στον Τεχνοχώρο Cartel, όπου κάνουμε την παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια», μια διασκευή πάνω στο κλασικό έργο του Τζον Στάινμπεργκ. Έχουμε φέρει το έργο μέσα στην ελληνική πραγματικότητα του σήμερα. Και υπάρχει μία τεράστια αποδοχή από τον κόσμο, η οποία οφείλω να πω ότι είναι ανεξάρτητη από το κομμάτι της τηλεόρασης. Οφείλεται σε αυτή καθαυτή την εργασία. Ακόμα δεν έχει προκύψει ότι έχω το δικό μου κοινό από το «Κόκκινο Ποτάμι» που έρχεται να με δει στο θέατρο, όπου κι αν παίζω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved