Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του σπουδαίου ηθοποιού (Photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του σπουδαίου ηθοποιού (Photos)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σπουδαίος και αγαπητός ηθοποιός είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου και έδωσε τη δική του μάχη αλλά δυστυχώς στις 26 Φεβρουαρίου κατέληξε.

Σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου ο κόσμος που τον αγάπησε να έχει την ευκαιρία να του πει το τελευταίο αντίο.

Η οικογένειά του ζήτησε: «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

Η Θεοδώρα Βουτσά ανέφερε ότι το λαϊκό προσκύνημα θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί από τις 9:00 έως τις 19:30 το απόγευμα.

Ενώ, το πρωί της Παρασκευής, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών μόνο για την οικογένεια μέχρι τις 10:00, όπου θα συνεχιστεί να βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 11:30, ενώ οι επικήδειοι θα εκφωνηθούν στις 12:30 και η ταφή του θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved