8 λέξεις: Είναι η ζωή του Κολάση σαν του Καλλέργη; Μοιάζουν οι χαρακτήρες τους; Τι λέει ο ηθοποιός;
Showbiz

8 λέξεις: Είναι η ζωή του Κολάση σαν του Καλλέργη; Μοιάζουν οι χαρακτήρες τους; Τι λέει ο ηθοποιός;

8 λέξεις: Ο σπουδαίος και γοητευτικός πρωταγωνιστής, Βύρων Κολάσης, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλα.

Αναφέρθηκε στη σειρά 8 λέξεις αλλά φυσικά και στη συνεργασία του με τους συντελεστές.

Ο Βύρων Κολάσης, μίλησε και για τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά του ΣΚΑΙ, ενώ αποκάλυψε αν έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον ήρωα.

Ας ξεκινήσω με τον ρόλο σου στο σίριαλ «8 Λέξεις». Πώς αισθάνεσαι μετά από χρόνια να είσαι σε καθημερινό;

Θα αισθανόμουν το ίδιο σαν να ήταν μόλις χθες. Φυσικά πιο ώριμος, πιο αυστηρός με τον εαυτό μου και πιο τελειομανής θα έλεγα. Συγκινητική η ερώτηση σου γιατί δεν σου κρύβω ότι η τελευταία καθημερινή δουλειά που έκανα ήταν σε σενάριο της πολυαγαπημένης μου Βάνας Δημητρίου. Και μόνο το γεγονός ότι συναντιόμαστε με τη Βάνα μετά από 11 χρόνια σε μια καθημερινή σειρά όπως είναι οι «8 Λέξεις», κυπριακής παραγωγής, για-μένα αποτελεί μια επιπλέον σιγουριά και δεδομένη επιτυχία.

Πώς έγινε η πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου;

Με το δίδυμο Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου χωρίς να υπάρχει προηγούμενη προσωπική γνωριμία θα έλεγα ότι είναι κάτι καρμικό. Και εκείνοι και εγώ θέλαμε διακαώς να συνεργαστούμε σε κάποια από τις πολύ επιτυχημένες σειρές που έχουν γυρίσει μέχρι σήμερα. Ξέρεις είναι αυτό που σκέφτεσαι και εσύ και η άλλη πλευρά για συνεργασία και ξαφνικά έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να βρεθείτε και οι δύο πλευρές κάτω από την ίδια στέγη. Κάπως έτσι έγινε!

Πιστεύεις πως η ελληνική τηλεόραση αλλάζει και ετοιμάζει νέα πράγματα που μας έλειψαν τόσο καιρό με την κρίση;

Πιστεύω ότι η ελληνική τηλεόραση προσπαθεί να επανακάμψει στα τηλεοπτικά δεδομένα με πιο ώριμη και πιο ουσιαστική ματιά για τα σύγχρονα κοινωνικά δρώμενα. Με λίγα λόγια η ελληνική τηλεόραση ξανά γεννιέται μέσα από τις στάχτες της!

Πώς βίωσες εσύ όλο αυτό με την οικονομική κρίση; Ξέρω ότι δεν πέρασες καλά. Θέλεις να μας μιλήσεις γι΄αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι έπαθα σοκ. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η κοινωνία. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρεθήκαμε σχεδόν όλοι μας στο κενό! Τραγική εποχή με πολλά και άλυτα προβλήματα. Όμως η ανθρώπινη πίστη, το κουράγιο, η επιμονή και οι άνθρωποι που αγαπούν, είναι αυτά τα στοιχεία που με κράτησαν όρθιο και ζωντανό! Εύχομαι ολόψυχα να μην γνωρίσει ποτέ ξανά η Ελλάδα-τέτοιον Αρμαγεδώνα!

Τι σου λένε έξω οι άνθρωποι που σε συναντάνε μετά από χρόνια που ξανά κάνεις τηλεόραση;

Τα καλύτερα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Είναι πολύ συγκινητικό να νιώθεις ότι ο κόσμος σε αγαπά και σε ακολουθεί. Είναι τιμή για μένα που υπάρχουν άνθρωποι, θεατές, τηλεθεατές που μου χαρίζουν έστω και λίγες στιγμές προσοχής και αφοσίωσης στο πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ και τους ευγνωμονώ!

Προσωπική ζωή; Πώς είσαι; Μοιάζεις καθόλου στον ρόλο σου; Είσαι σαν τον Καλλέργη;

Καμία σχέση δεν έχει η προσωπική μου ζωή με τον συγκεκριμένο ρόλο του Μάρκου Καλλέργη. Είναι ισορροπημένη, διαυγής και σταθερή τα τελευταία 11 χρόνια! Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος και πιστεύω ότι έχω βρει αυτό που πάντα αναζητούσα. Με δυο μόνο λέξεις... την αγάπη!

Φοβάσαι που μεγαλώνεις; Έχεις τον φόβο για το αύριο; Ποιες σκέψεις κάνεις;

Όχι δεν φοβάμαι. Πιστεύω στον Θεό και θεωρώ ότι η ύπαρξη μας είναι προσωρινή... και ότι δεν . τελειώνει εδώ! Έχουμε συνέχεια λοιπόν στην αιωνιότητα.

Θα μας αφιερώσεις τις δικές σου «8 Λέξεις» που έχεις σαν άνθρωπος;

Ονειροπόλος, πραγματιστής, ευκολόπιστος, αφελής, αποφασιστικός, πεισματάρης, ανθρωπιστής, ζωόφιλος, είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved