Μαρία Μπεκατώρου: «Τα μεγάλα κανάλια μου έχουν κάνει προτάσεις κι έχω αρνηθεί»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Τα μεγάλα κανάλια μου έχουν κάνει προτάσεις κι έχω αρνηθεί»

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα και δέχεται τον χαρακτηρισμό «το κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Η ίδια πρόσφατα μίλησε για τις αλλαγές στο τηλεοπτικό σκηνικό, για το αν έχει δεχθεί προτάσεις συνεργασίας από άλλα κανάλια, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ενθουσιάζει περισσότερο φέτος στο «Your face sounds familiar».

-Το τηλεοπτικό σκηνικό αλλάζει, άνοιξε ξανά, πριν από λίγες μέρες και το MEGA...

«Αυτό για μένα είναι τέλειο, γιατί δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους να δουλέψουν, έρχονται νέες θέσεις εργασίας, άνθρωποι που δούλευαν τόσα χρόνια στο MEGA και είχαν χάσει τις δουλειές τους. Πολλοί δεν είχαν μπορέσει να απορροφηθούν σε κάποια άλλα πόστα. Πιστεύω ότι θα έχει ένα ωραίο επίπεδο, θα υπάρχει ανταγωνισμός κι έμενα μου αρέσει αυτό».

-Ακούγονται ονόματα παρουσιαστών που θα... μετακινηθούν στο MEGA

«Για να μην πλήττουμε...»

-Έχεις δεχτεί προτάσεις συνεργασίας από άλλα τηλεοπτικά κανάλια;

«Έχω ήδη δεχθεί προτάσεις γενικά, αλλά είμαι στον ΑΝΤ1. Τα μεγάλα κανάλια μου έχουν κάνει προτάσεις κι έχω αρνηθεί. Δεν έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά με την ψυχή μου και τι νιώθω εγώ την κάθε στιγμή, αυτή την περίοδο. Στον ΑΝΤ1 νιώθω ότι με αγαπάνε, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, το «για πάντα» δεν μπορώ να το πω. Εκεί έχω κάνει μια υπέροχη πορεία στην τηλεόραση και οφείλω πολλά πράγματα».

-Από τη στιγμή που σου γίνονται προτάσεις, μπορείς να απαιτήσεις χρήματα και ό,τι εσύ θελήσεις για την πραγματοποίηση της συνεργασίας σας.

«Αυτό είναι ωραίο όταν έχεις φτάσει σ' ένα επίπεδο, που το έχεις καταφέρει μόνος σου. Η αλήθεια είναι ότι γι' αυτό νιώθω πολύ περήφανη, ό,τι έχω κάνει το έχω καταφέρει με το «σπαθί» μου και με αξιοπρέπεια, για να προχωρήσω. Σκέφτομαι την οικογένεια μου κι αυτό που έχω καταφέρει. Από την άλλη, στη φάση που είμαι, δεν μ' ενδιαφέρει να τα «σαρώσω» όλα.

Φυσικά και με ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά πρώτα απ' όλα θέλω εκεί που βρίσκομαι να είμαι ευτυχισμένη. Αυτή τη στιγμή νιώθω ευτυχισμένη γι' αυτά που μου έχουν εμπιστευθεί και κάνω. Στα χρήματα έχω δώσει στη ζωή την πραγματική τους αξία. Για μένα είναι για να περνάμε καλά και να μας εξασφαλίζουν τα αναγκαία και κάτι παραπάνω. Δεν έκανα ποτέ αυτή τη δουλειά για να γίνω πλούσια, ίσως αυτό μου έχει μείνει από το Tele city. Δεν με νοιάζουν τα πολλά πλούτη, ποτέ δεν με ένοιαζαν, ούτε το φαίνεσθαι.

Εμένα με νοιάζει η ουσία, αν είναι η ψυχή μου καλά, αμείβομαι ικανοποιητικά, για να έχω ένα καλό επίπεδο ζωής. Ο καθένας ορίζει αλλιώς το επίπεδο ζωής του. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη. Οι άνθρωποι που υπολογίζουν πιο πολύ τα λεφτά από την ουσία η εκτίμηση μου είναι ότι το... χάνουν, χάνονται οι ισορροπίες, χάνουν την μπάλα, αυτό πιστεύω».

-Μέσα από την πορεία σου άνοιξε μια πόρτα επικοινωνίας με κάποιους ανθρώπους, όπως ο Αντώνης Ρέμος, που έγινε κουμπάρος σου.

«Το διατηρώ όλο αυτό που ζω σαν παραμύθι μέσα μου. Εννοείται πως ζω το παραμύθι μου και θα το ζω μέχρι να τελειώσει».

-Πώς σου ακούγεται όταν σε χαρακτηρίζουν «λαϊκό κορίτσι»;

«Το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» το δέχομαι με πολύ μεγάλη χαρά, μου αρέσει πάρα πολύ, το ακούω πάρα πολύ καλά, έτσι είμαι, αυτή είμαι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο, μονόδρομος είναι».

-Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο αυτή τη φορά στο παιχνίδι;

«Ήταν από τις πιο εντυπωσιακές πρεμιέρες που έχουμε κάνει. Συνεργάζομαι με καταπληκτικούς καλλιτέχνες και θαυμάζω πολύ το ταλέντο τους. Έχουμε 10 πολύ ταλαντούχους ανθρώπους.

Φέτος έχουμε και τη Μίρκα (Παπακωνσταντίνου), την οποία αγαπώ χρόνια, χωρίς να την ξέρω, εκτιμώ τη δουλειά της, είναι ένας υπέροχος και αξιοπρεπής άνθρωπος. Ξεκινήσαμε κι ένιωσα σαν να μην ήταν το πρώτο επεισόδιο, σαν να είχαμε γυρίσει 5-6 επεισόδια, τέτοια χημεία είχαμε. Την ώρα που μου είπε ο σκηνοθέτης «3... 2... 1... πάμε...» άνοιξε η πόρτα και άκουγα το χαμό απ' έξω και είδα αυτόν τον κόσμο, κάτι που το ζω χρόνια τώρα, όμως δεν είχα σάλιο, μου είχε τελειώσει».

-Εννοείς ότι είχες άγχος;

«Άγχος μόνο; Ναι, πολύ άγχος, από το οποίο δεν υπήρχε σάλιο, δεν είχα. Αυτό κράτησε 10-15 λεπτά».

-Ποιος είναι ο πιο καλός σου φίλος από το παιχνίδι;

«Από τους παίκτες καλή μου φίλη είναι η Δανάη Δουκάκη, έχουμε δεθεί πολύ, είμαστε πολύ φίλες. Από τους κριτές καλοί μου φίλοι είναι όλοι. Με τον Αλέξη (Γεωργούλης) δεν είμαστε φίλοι, είμαστε καλοί γνωστοί, δεν κάνουμε παρέα, έχει φύγει κιόλας, πάει Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο. Τον Γιώργο (Μαζωνάκης) τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, από το Tele city, ενώ τον Δημήτρη (Σταρόβας) τον λατρεύω γιατί είμαστε μαζί από τα «Καρντάσιανς», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved