Δημήτρης Σταρόβας: Συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (Photos)
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (Photos)

Για την ξαφνική απώλεια του αδελφικού του φίλου και συνεργάτη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή και στο πως αντέδρασε, ενώ σχολίασε τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο από εκείνον.

-Πριν από λίγο καιρό "χάσαμε" το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος ήταν αδελφικός σου φίλος.

«Ο Λαυρέντης ήταν προσωπικός, οικογενειακός μου φίλος, αδελφός, χρόνια συνεργάτης, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας, τα θέματα μας, τις ανησυχίες μας, ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και φοβερός καλλιτέχνης, ιδιαίτερος άνθρωπος βέβαια... Αν μπορούσε κάποιος να ξέρει όλη τη ζωή του, γιατί του είχαν συμβεί πάρα πολλές ατυχίες... για μένα είναι από τους πιο καλούς μουσικούς, γιατί δεν ήταν απλά εξαιρετικός τραγουδιστής μόνο, είχε προσέγγιση, εκτιμούσε το καλό, καταλάβαινε, είχε ανησυχίες, συνέχεια δούλευε παρήγαγε πράγματα, συνέχεια έφτιαχνε. Δυστυχώς ο Λαυρέντης "έφυγε" νωρίς... θα είχε γεμίσει τη ζωή μας με ακόμα περισσότερες μελωδίες.

-Πως και που έμαθες την είδηση του θανάτου του;

«Το έμαθα όταν μου τηλεφώνησαν κοινοί συνεργάτες μας, στις 7:00 το πρωί. Ο Λαυρέντης είχε πεθάνει γύρω στις 4:30-5:00 το ξημέρωμα, εγώ το έμαθα δύο ώρες αργότερα. Την προηγούμενη μέρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο για το πότε θα έρθει να με δει και σε ποια παράσταση στο "Τοc Τοc", που περιοδεύαμε το καλοκαίρι και του είπα: "θα σου πω όλο το πρόγραμμα και μου λες πότε μπορείς". Είχα να τον δω καιρό, γιατί εγώ έκανα περιοδεία, εκείνος έπαιζε με τον Πορτοκάλογλου. Ήταν αναπάντεχη και ξαφνική η είδηση του θανάτου του. Είχε θέματα υγείας, αλλά ήταν πριν από 15 χρόνια, είναι κάτι που μπορούσε να συμβεί στον καθένα».

-Πως αντέδρασες στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, φώναξες, σώπασες...;

«Τίποτα... δεν ξέρεις... μένεις... χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου».

-Εκτός από τη φυσική παρουσία του, τι είναι εκείνο που σου λείπει περισσότερο από εκείνον;

«Με το Λαυρέντη έχουμε κάνει πολλά γέλια, πολλές κουβέντες, ταξίδια μαζί, στα ξενοδοχεία μαζί, παιχνίδια, χαβαλέδες, γελούσαμε πολύ με το Λαυρέντη, όπως και με το Σάκη (Μπουλά). Μου λείπει ο Λαυρέντης, έχουμε περάσει πολλά πράγματα μαζί...».

-Τι άνθρωπος ήταν ο Λαυρέντης;

«Πολλοί είναι εκείνοι που πίστευαν ότι ήταν απρόσιτος, ότι δεν μπορούσε κάποιος να τον πλησιάζει εύκολα. Όχι, δεν τον λες απρόσιτο. Είχε τις ιδιαιτερότητές του. Με τα χρόνια μαζεύεις εμπειρίες, πιέζεσαι ψυχολογικά, γιατί δεν είναι εύκολη δουλειά. Όταν τρέχεις, οδηγείς, ταξιδεύεις, έχεις τα προσωπικά σου προβλήματα, με την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, τα οικονομικά σου, το οτιδήποτε, κι έρχονται ξαφνικά μετά από μια μέρα τρομερή, που έχεις οδηγήσει 7 ώρες, φτάνεις κάπου, βλέπεις 1000 άτομα και πρέπει να κάνεις τον ωραίο, τον ξεκούραστο, κι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί καταθέτεις και την ψυχή σου, άσχετα με το αν παίζεις.

Καμία φορά, μπορεί να πει κάποιος κάτι, όπως είχε τύχει σε μένα, να φτάσω στην Καβάλα οδηγώντας από την Αθήνα στο 7:10 και στις 7:30 παίζαμε. Υπήρχαν 300 άτομα που ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου, εκεί τους είπα: "Παιδιά δεν μπορώ τώρα, αφήστε με να πλύνω λίγο τα μούτρα μου και μετά". Αλλη στιγμή, σταματάω στη μέση του ταξιδιού κι έχει 3 λεωφορεία που έχουν 200 άτομα, μπορώ να κάτσω με τον καθένα να πιω έναν καφέ;". Δεν είναι εύκολο. Τέτοια είχε πολλά ο Λαυρέντης, ο οποίος ήταν λίγο απότομος, οξύθυμος, κοφτός, αλλά ήταν ψυχούλα», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved