Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί ο Παρτσαλάκης! Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους (Photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί ο Παρτσαλάκης! Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους (Photos)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26-02) βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές και συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μέσα από την προσωπική του σελίδα στον Instagram τον «αποχαιρέτησε» με ένα συγκινητικό μήνυμα, αποκαλύπτοντας ίσως για πρώτη φορά την άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους.

«Κώστα μου αγαπημένε καλό ταξίδι! Κάποια στιγμή σου είχα πει γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός τώρα θέλω να το πω σε όλους!

Το 1968 ήμουνα 17 χρόνων χαμένος επαρχιώτης μπήκα στο θέατρο Γκλόρια και σε είδα στην παράσταση «Γαμπροί απ´ το παράθυρο» τα μάτια σου έλαμπαν η ψυχή σου άνοιξε την ψυχή μου η αγάπη γιαυτο που έκανες η αγάπη σου για εμάς που είμασταν κάτω η ανάγκη σου να μας κάνεις ευτυχισμένους να μας δώσεις χαρά γέλιο ευτυχία ,εκείνη τη στιγμή ήταν που αποφάσισα ότι αξίζει να αγωνίζεσαι για να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους !είναι ένας σπουδαίος αγώνας!!!

Κώστα μου σε ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτόν τον αγώνα! Και με αξίωσε ο θεός να βρεθώ στη σκηνή μαζί σου! Καλό ταξίδι ξέρω ότι αγάπησες τη ζωή όσο κανείς!!!🌹🌹🌹», έγραψε ο ηθοποιός.

Η κηδεία του Κώστα Βούτσα θα γίνει την Παρασκευή (28-02) στις 11 το πρωί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved