Showbiz

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση: «Νόμιζα ότι έκανε πλάκα όταν έμαθα ότι πέθανε…»

Σάββας Μπίτζας

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Από τις πρώτες συναδέλφους και φίλες του αξέχαστου Κώστα Βουτσά που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών ήταν η Μιμή Ντενίση η οποία τα τελευταία έντεκα χρόνια συνυπήρχε θεατρικά μαζί του.

Θλιμμένη και βαθιά συγκινημένη, η αγαπημένη ηθοποιός, συγγραφέας και θιασάρχης, κατά την άφιξή της στη Μητρόπολη Αθηνών είπε δυο γλυκά λόγια για τον αγαπημένο της Κώστα.

«Πώς να πεις λίγα λόγια για τον Κώστα;» αναρωτήθηκε η Μιμή Ντενίση και συνέχισε: «Δεν περίμενα ότι θα πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι δεν θα φύγει. Παρ’ όλο που τον είδα και τις τελευταίες ημέρες για μένα ήταν κάτι το απίστευτο όταν έμαθα ότι «έφυγε».

Νόμιζα ότι μας έκανε πλάκα. Γιατί πάντα μου έλεγε ‘’εγώ δεν θα πεθάνω. Θα ζήσω μέχρι 110 χρονών’’. Είχε πολλή ζωή μέσα του ακόμα, ήθελε να ζήσει και δεν ήταν τόσο σημαντικά τα αίτια για να «φύγει»».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Τι τον ξεχώριζε; Η γενναιοδωρία γιατί έτσι ήταν σαν άνθρωπος. Ηθοποιούς μεγάλους, είχαμε, έχουμε και θα έχουμε πάντα. Φυσικά ήταν από τους μεγαλύτερους ηθοποιού που είχαμε ποτέ αλλά δεν τον έκανε ξεχωριστό αυτό αλλά η γενναιοδωρία του, η καλοσύνη του.

Το ότι έμεινε ένα απλό προσφυγόπουλο πάντα, κοντά στον απλό κόσμο χωρίς καμία κακία ποτέ, χωρίς τίποτα το δεύτερο. Εγώ τον λάτρευα. Το ξέρετε, τι να σας πω; Ήμασταν μαζί έντεκα χρόνια, κάθε μέρα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved