Κηδεία Κώστα Βουτσά: Αγκαλιασμένες οι γυναίκες που αγάπησε τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία
Showbiz

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Αγκαλιασμένες οι γυναίκες που αγάπησε τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο και αγαπητό ηθοποιό.

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

Απαρηγόρητες ήταν οι γυναίκες της ζωής του. Οι κόρες του, Σάντρα, Θεοδώρα, Νικολέτα και η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού πιασμένες χέρι χέρι και με δάκρυα στα μάτια συνόδευσαν τον Κώστα Βουτσά στην τελευταία του κατοικία.

Από το πρωί της Παρασκευής (28/02) η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού ήταν στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο».

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην Μητρόπολη Αθηνών και εκφωνήθηκαν επικήδειοι λόγοι από την Μιμή Ντενίση, τον Κώστα Μπακογιάννη, τον Άνθιμο Ανανιάδη που είχε σα γιο του και από την κόρη του Νικολέτα Βουτσά.

Το φέρετρό του είχε πάνω του το κασκόλ της ΑΕΚ μιας και ήταν φανατικός οπαδός της ομάδας ενώ η τελευταία του κατοικία βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από εκείνη του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της κηδείας ήταν όταν οι κόρες του, κρατώντας σφιχτά η μια την άλλη τον αποχαιρέτησαν με το πιο αγαπημένο του τραγούδι: «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά» της Σοφίας Βέμπο. Σχεδόν αμέσως η Αλίκη Κατσαβού σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, γεμάτη με δάκρια στα μάτια και υποβασταζόμενη θέλησε να αποχωρήσει από το σημείο καθώς δεν άντεχε. Υποβασταζόμενη μάλιστα από οικείους της οδηγήθηκε στο κυλικείο του νεκροταφείου για να ηρεμήσει.

Οι δικοί του άνθρωποι λύγισαν συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία στο Α΄ Νεκροταφείο.

Εμφανώς συντετριμμένες και καταβεβλημένες ήταν οι γυναίκες που αγάπησε τόσο στη ζωή του. Πιασμένες χέρι χέρι και με δάκρυα στα μάτια είπαν αντίο στον σπουδαίο Κώστα Βουτσά, στον Κώστα όλων μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved