Αυτός ήταν ο Βουτσάς! Δείτε τον να χειροκροτεί νεαρό συνάδελφό του για το «Φστ μπόινγκ» (exclusive)
Showbiz

Αυτός ήταν ο Βουτσάς! Δείτε τον να χειροκροτεί νεαρό συνάδελφό του για το «Φστ μπόινγκ» (exclusive)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από το πρωί της Πέμπτης (27-02) το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου η σορός του Κώστα Βουτσά, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Η σορός του αγαπημένου και σπουδαίου ηθοποιού βρισκόταν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε την Παρασκευή στις 11:00 στη Μητρόπολη Αθηνών και λίγο αργότερα ακολουθήσε η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν εξ ορισμού ένας σοφός άνθρωπος. Γιατί είχε βρει το ελιξίριο της ευτυχίας και της μακροζωίας στο τρίπτυχο: "γέλιο, οικογένεια, αγάπη". Σε κάθε του συνέντευξη τόνιζε πόσο γεμάτος ήταν από την αγάπη που δεχόταν από τον κόσμο.

Και αυτή του την αγάπη την μοιραζόταν ακόμη και με τους νέους ηθοποιούς που είχαν να πάρουν πράγματα από εκείνον.

Στο βίντεο που θα δείτε θα διαπιστώσετε ποιος πραγματικά ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Το 2015 στο κατάμεστο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο παρακολούθησε το Μιούζικαλ "Το Cinema του Παραδείσου", εκεί οπού ο ταλαντούχος, Αναστάσης Κολοβός, ερμήνευσε τον Κώστα Βουτσά στη θρυλική σκηνή του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Μια ανεπανάληπτη… μοναδική στιγμή, όταν ο Αναστάσιος Κολοβός είπε με την ίδια ζωηράδα την επική πλέον ατάκα «Φστ μπόινγκ» μαζί του αυτοσχεδιάζοντας ενώ αργότερα ο Κώστας Βουτσάς τον καταχειροκρότησε και τον απόλαυσε με την ψυχή του.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved