Κώστας Βουτσάς: Ανατριχιάζει η ανάρτηση ηθοποιού: «Αυτό το πλάσμα έφτιαξες Κώστα» (Photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Ανατριχιάζει η ανάρτηση ηθοποιού: «Αυτό το πλάσμα έφτιαξες Κώστα» (Photos)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από το πρωί της Πέμπτης (27-02) το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου η σορός του Κώστα Βουτσά, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Η σορός του αγαπημένου και σπουδαίου ηθοποιού βρισκόταν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε την Παρασκευή (28-02) στις 11:00 στη Μητρόπολη Αθηνών και λίγο αργότερα ακολουθήσε η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δυο μόλις ημέρες μετά η ανάρτηση Ελληνίδας ηθοποιού ανατριχιάζει!

«Και τώρα θα μιλήσω για τον @kostasvoutsas_official. Μιλώντας για την κόρη του. Η @theodoravoutsa είναι το πιό α-τρομητο πλάσμα που ξέρω. Αεικίνητη. Άφοβη. Αναζητά συνεχώς τη γνώση. Γνωρίζει ανθρώπους. Κάνει νέα ξεκινήματα. Γι αυτήν ο κόσμος είναι απλώς μια γειτονιά. Μπορεί να επικοινωνήσει με όλες τις φυλές του κόσμου. Δε βρίσκει τις ευκαιρίες ,τις φτιάχνει η ίδια. Ανοίγει μονή της τους δρόμους στη ζωή της. Λέει τη γνώμη της. Κλαίει δυνατά. Γελάει δυνατότερα. Αυτό το πλάσμα έφτιαξες ,Κώστα, μαζί με όλα τ ‘άλλα που σου αναγνωρίζουμε. Καλό δρόμο».

Δες ποια ηθοποιός έκανε αυτή την υπέροχη ανάρτηση στη gallery

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved