Σμαράγδα Καρύδη: «Στις συνεντεύξεις λέω ψέματα γιατί βαριέμαι»! (video)
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Στις συνεντεύξεις λέω ψέματα γιατί βαριέμαι»! (video)

Σμαράγδα Καρύδη: Η ηθοποιός και σκηνοθέτις αποκάλυψε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 πολλά πράγματα που δεν ξέραμε – ή νομίζαμε ότι ξέραμε για εκείνη, ενώ αφήνει αιχμές για κάποιος συναδέλφους της.

Η Σμαράγδα Καρύδη συναντήθηκε χθες με τον ηθοποιό Νίκο Κουρή στο πλαίσιο της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης».

Οι δυο τους μοιράζονται τη θεατρική σκηνή στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» και έτσι η συνεύρεσή τους στον τηλεοπτικό αέρα ήταν γεμάτη αποκαλύψεις.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις είπε πως δεν της αρέσει τίποτα στις συνεντεύξεις και ουσιαστικά αποκάλυψε πως όταν μιλάει σε δημοσιογράφους λέει ψέματα καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά δίνει ψεύτικες απαντήσεις σε ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται!
Μάλιστα άφησε και κάποιες αιχμές για συναδέλφους της για το περιεχόμενο των συνεντέυξεών τους


«Κοίτα καμία φορά έχω περάσει καλά (σε συνεντέξεις) άμα μου τύχει κάποιος (δημοσιογράφος) που ρωτάει κάτι ενδιαφέρον. Αλλά συνήθως ρωτάνε τα ίδια πράγματα όλοι και βαριέμαι τον εαυτό μου γιατί πρέπει να λέω την ίδια απάντηση, πρέπει να βρίσκω μία άλλη ψεύτικη απάντηση. Δεν έχω όρεξη ποτέ να αποκαλύψω τίποτα σε κανέναν δηλαδή λέω πράγματα που είναι ανώδυνα αλλά τίποτα επώδυνο δεν θα αποκάλυπτα σε δημοσιογράφο ή τίποτα περίεργο.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

«Στο Instagram ακολουθώ αυτές που... ζηλεύω»

Η ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι ένα παιδί των λουλουδιών:

«Δεν θέλω να τελειώσουν οι διακοπές! Δεν λέω αχ άντε να αρχίσει η δουλειά και δεν έχω τι να κάνω! Τη ζωή μου την φανταζόμουν ότι το ποιο ωραίο πράγμα είναι ότι είμαι ένα κορίτσι των λουλουδιών. Δηλαδή είναι πάντα καλοκαίρι και εγώ ζω τη ζωή μου σαν παιδί των λουλουδιών σε παραλίες τρώγοντας, χορεύοντας με αγόρια και πηδώντας και χωρίς υποχρεώσεις. Και στο instagram και τώρα ακολουθώ κάτι τέτοιες Δεν ξέρω που είναι κάτι μοντέλα που ζουν τη ζωή τους έτσι και πάντα είναι καλοκαίρι στη ζωή τους»

Δείτε τι ακριβώς είπε στα videos που ακολουθούν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved