Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 λέξεις»
Showbiz

Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 λέξεις»

Ο Αλέξης Παππάς, ή αλλιώς «Αλέκος» μίλησε για τη συμμετοχή του στις «8 λέξεις».

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε την πρόταση, ενώ ακόμη μίλησε για το μόντελινγκ, εξωτερικεύυοντας αν ένιωσε ποτέ να παίρνουν τα μυαλά του «αέρα»

Πες μας μερικά πράγματα για τον ρόλο που υποδύεσαι...

«Μιλάς με τον Αλέκο Καραχάλιο, ο οποίος ξεκίνησε ως σύμβουλος πολιτικού αρχηγού, του Μιχαήλ, με τον οποίο, αν και τους ένωνε βαθιά φιλία, τελικά οι δρόμοι τους χώρισαν, κυρίως εξαιτίας μιας γυ­ναίκας, της Ρωξάνης. Από την τσαντίλα του, λοιπόν, φεύγει και πιά­νει δουλειά στον φαρμακοβιομήχανο Άκη Αρώνη, ο οποίος είναι φουλ διαπλεκόμενος, καθώς χρη­ματίζει πολιτικούς, κάνει ό,τι θέλει στο "σύστημα" και κινεί τα νήμα­τα. Μπλέκεται όμως με την κόρη του Αρώνη, την Ηλιάνα, η οποία ζητά από τον Αλέκο ένα παιδί. Οι δυο τους θα συμφωνήσουν πως θα κάνουν έναν γάμο και από εκεί και πέρα θα δούμε πολλά και ενδια­φέροντα να συμβαίνουν».

Πριν υποδυθείς τον Καραχάλιο, έχεις περάσει από μόντελινγκ, αλ­λά και πολλή χειρωνακτική εργα­σία, όπως έχεις δηλώσει...

«Εμένα η οικογένεια μου με έμα­θε από πολύ νωρίς πως δουλειά ίσον χειρωνακτική εργασία. Ο πατέρας μου ήταν στην οικοδο­μή και με έπαιρνε μαζί από τα 15 μου, για να με σκληραγωγήσει. Με αυτό το "παιχνίδι" περνούσα εγώ τα καλοκαίρια μου. Γι' αυτό όταν ξεκίνησα με το μόντελινγκ, στα 19 μου, στην αρχή δεν το θε­ωρούσα καν "σοβαρή δουλειά". Περισσότερο αποτελούσε για μέ­να δέλεαρ ώστε να μπορώ να τα­ξιδεύω δωρεάν».

Με την υποκριτική λοιπόν πώς συ­ναντήθηκες;

«Στο πλαίσιο του μόντελινγκ, έκα­να διαφημιστικά για την Τηλεόρα­ση και ερχόμουν συχνά σε επαφή με την κάμερα, κάτι που με το πέ­ρασμα των χρόνων με έκανε να νιώθω πως ίσως μπορώ να αντα­πεξέλθω σε μια ταινία ή σειρά. Δεν κρύβω μάλιστα πως από πο­λύ μικρή ηλικία έλεγα στον εαυτό μου πως θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να είμαι ηθοποιός. Ετσι, περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία. Κάνοντας παράλληλα μόντελινγκ στην Αμε­ρική, σπούδασα εκεί υποκριτική, ενώ πριν από 3,5 χρόνια πρωτα­γωνίστησα και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική».

Οι «8 λέξεις» πώς προέκυψαν;

«Συμμετείχα στο βιντεοκλίπ "Για σένα", με το οποίο η Άννα Βίσ­ση έκανε το comeback της. Εκεί λοιπόν με είδε ο Αντρέας Γεωργί­ου και μου πρότεινε έναν μικρό ρόλο στα "Δίδυμα φεγγάρια”. Η συνεργασία μας αποδείχτηκε τόσο καλή, που είχαμε δώσει τα χέρια για να συνεργαστούμε και πάλι. Ετσι κι έγινε. Μου μίλησε για τις "8 λέξεις", λέγοντας πως είναι σειρά με πολιτική και έγκλημα... Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σαν το "House of cards" και έτσι δέχτηκα».

Βλέπεις λοιπόν να συνεχίζεις τη ζωή σου στον δρόμο της υπο­κριτικής;

«Όπως ίσως έχεις καταλάβει από τις ιστορίες που σου έχω πει, όλη μου η ζωή είναι σαν να παίζω έναν ρόλο. Σαν να παίζω ήδη σε μια ταινία. Ακόμα και τώρα που μιλά­με έχω την αίσθηση πως στήνεται ένα σενάριο με θέμα "Η ζωή του Αλέξη". Επειδή λοιπόν το ζω τό­σο έντονα, με βλέπω στο μέλλον ως ηθοποιό και τίποτε άλλο. Θα ήθελα να παίξω και στο θέατρο κάποια στιγμή, προς το παρόν όμως νιώθω μεγάλη ζεστασιά στις "8 λέξεις" και θεωρώ τον Αντρέα Γεωργίου μακράν έναν από τους καλύτερους συνεργάτες και παραγωγούς».

Έχοντας αυτή την εμφάνιση και κά­νοντας μόντελινγκ, ένιωσες ποτέ να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα;

«Το οικογενειακό μου υπόβαθρο δεν μου άφησε ποτέ το περιθώ­ριο να είμαι ψηλομύτης. Έμαθα ό,τι κάνω να το κάνω διατηρώ­ντας χαμηλό προφίλ, χωρίς να καυχιέμαι για την όποια επιτυχία μου. Επομένως όχι, δεν καβάλη­σα ποτέ το καλάμι», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved