Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είχα ένα ατύχημα και ήμουν μέσα σε μια λίμνη αίματος» (video)
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είχα ένα ατύχημα και ήμουν μέσα σε μια λίμνη αίματος» (video)

Το σοβαρό ατύχημα που είχε αποκάλυψε στο Πρωινό η Ελληνίδα ηθοποιός η οποία απείχε για λίγο καιρό από το θέατρο -  «Το κεφάλι μου είναι από την κορυφή μέχρι τη βάση σχισμένο» είπε χαρακτηριστικά 

Συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαρία Κοκκολάκη έδωσε η Ελληνίδα ηθοποιός η οποία για λίγο καιρό είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση καθώς ήρθε στη ζωή της η εγγονή της.

« Όταν γεννήθηκε η μικρή είπα να το αφήσω, λίγο να την «ξεπετάξουμε», όσο κρατάει μια σεζόν, να δουλέψω την επόμενη! Να μην το πιάσουν ξένα χέρια το παιδί μας.» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και εξομολογήθηκε: «Έπαθα πλήρη εξάρτηση από την μπέμπα».

Η ηθοποιός μίλησε και για το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι: «Το κεφάλι μου είναι από εδώ από την κορυφή λοξά σκισμένο έως εδώ κάτω. Έχω μια τρύπα εδώ τεράστια. Με ρίξανε!»

Η ηθοποιός είπε πως όλα έγιναν όταν είχε βγει για ψώνια: «Όπως βάδιζα ανέμελη και χαλαρή να καθίσω στο τραπέζι, αισθάνομαι κάτι με δύναμη απάνω μου και πέφτω με το κεφάλι και ακούω ένα κρακ. Ήμουν μέσα σε μια λίμνη από αίμα»

Δείτε τι άλλο είπε και ποια είναι η γνωστή ηθοποιός στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved