Τελικά είναι ή όχι η Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες» ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη;
Showbiz

Τελικά είναι ή όχι η Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες» ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη;

Ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης λέγεται ότι είναι ζευγάρι με την όμορφη συνάδελφο του Έλλη Τρίγγου.

Σε μια άκρως δημιουργική φάση βρίσκεται ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης ο οποίος εκτός από την επιτυχημένη σειρά του ΑLPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος», αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο του και στη μεγάλη του αγάπη, τη φωτογραφία.

Κάπου ανάμεσα στα τηλεοπτικά γυρίσματα, στη θεατρική σκηνή και στα φωτογραφικά του κλικ, ο Σπύρος δίνει το «παρών» στις πρεμιέρες καλών συναδέλφων του, όπως αυτή που έγινε στο «Red Jasper Cabaret Theatre» στην Κυψέλη, όπου ανέβηκε η μουσικοθεατρική παράσταση «Τhe proof show».

Εκεί φωτογραφήθηκε μαζί με την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» Ελλη Τρίγγου. Αυτό το στιγμιότυπο όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο, αλλά πυροδότησε τα σενάρια για νέο ειδύλλιo ανάμεσα στους δύο καλούς ηθοποιούς.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης όμως βάζει τα πράγματα, στη θέση τους. «Είμαι ελεύθερος δεν είμαι σε σχέση», ξεκαθαρίζει στη Realnews μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε.

Παρ' όλα αυτά, η Ελλη και ο Σπύρος έχουν αρκετά κοινά και όσοι σκέφτηκαν ότι οι δυο τους μπορεί να αποτελούν ένα ωραίο ζευγάρι δεν το σκέφτηκαν τελείως αδικαιολόγητα.

Μοιράζονται την ίδια αγάπη για την υποκριτική και το ποιοτικό θέατρο, ενώ και οι δύο είναι εξίσου ακομπλεξάριστoι σε ό,τι αφορά το γυμνό σώμα. «Κάνω γυμνισμό. Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτε άλλο εκτός από το σώμα μου», είπε πρόσφατα η Ελ. Τρίγγου στο «The tonight show» ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Παράλληλα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης καθιστά σαφές πόσο αγαπάει το γυμνό, καθώς οι περισσότερες φωτογραφικές δουλειές του εστιάζουν καθαρά στο ανθρώπινο σώμα. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το πάθος του για τη φωτογραφία ως «χόμπι με επαγγελματικές προδιαγραφές», αλλά έχει ήδη ξεχωρίσει για το ταλέντο του.

Εφόσον, λοιπόν, και οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν αυτή την περίοδο την ελευθερία τους θεωρήθηκε από πολλούς λογικό το ενδεχόμενο να δοκιμάζονται σε μεταξύ τους σχέση. Παρ' όλα αυτά, ο ηθοποιός φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τονίζοντας στην «R»: «Είμαστε φίλοι και συνάδελφοι με την Ελλη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved