Θάνος Μικρούτσικος: Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο συνθέτης – Πότε κυκλοφορεί!
Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο συνθέτης – Πότε κυκλοφορεί!

Θάνος Μικρούτσικος: Ένα τραγούδι – ντουέτο με τον Μίλτο Πασχαλίδη ηχογράφησε ο μουσικοσυνθέτης πριν φύγει από τη ζωή – κυκλοφορεί σύντομα!

 

Καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης», ήταν οι καλλιτέχνες Μίλτος Πασχαλίδης και Πάνος Βλάχος χθες το βράδυ. Στην εκπομπή δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητάνε μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Η εκπομπή προσκαλεί επώνυμους που τους δένει μια φιλία ή μία συνεργασία και υπάρχει χημεία μεταξύ τους με σκοπό να βγαίνουν αβίαστα πράγματα που δύσκολα θα μπορούσαν κάτω από άλλες συνθήκες να αποκαλύψουν!

Ο ηθοποιός και μουσικός Πάνος Βλάχος και ο γνωστός τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης μίλησαν για την φιλία τους, για το πώς γνωρίστηκαν και τι τους δένει, αλλά και για τα κοινά τους σημεία στην μουσική και την τραγουδοποιία.


Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρθηκε στον νέο δίσκο που ετοιμάζει, με στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Άλκη Αλκαίου και του Οδυσσέα Ιωάννου. Όπως είπε, στον δίσκο τραγουδούν οι Φοίβος Δεληβοριάς και Γιώργος Νταλάρας, αλλά και ο Θάνος Μικρούτσικος, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από καρκίνο στις 28 Δεκεμβρίου του 2019

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είπε χαρακτηριστικά: «Έχω και τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου πριν φύγει, το ένα το λέμε ντουέτο. Αυτό είναι λίγο δύσκολο συναισθηματικά, αλλά ο Θάνος θα ήθελε να πηγαίνουμε μπροστά και να γελάμε. Ούτε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ούτε ο Θάνος Μικρούτσικος, θα ήθελαν μεμψιμοιρίες και τέτοια»

Δείτε όλα όσα είπε, και πότε κυκλοφορεί τα δύο τελευταία ηχογραφημένα κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved