MasterChef - Κωνσταντίνος Γατόπουλος: «Επειδή είμαι όμορφος έχουν πει ότι είμαι συνοδός» (video)
Showbiz

MasterChef - Κωνσταντίνος Γατόπουλος: «Επειδή είμαι όμορφος έχουν πει ότι είμαι συνοδός» (video)

MasterChef 4: Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος που αποχώρησε πρόωρα από το μαγειρικό reality αποκαλύπτει μια πτυχή του εαυτού του που δεν είχαμε προλάβει να ανακαλύψουμε…

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος μπορεί να έφυγε νωρίς από το MasterChef, ωστόσο απ ότι φαίνεται δεν θα σταματήσει να μας απασχολεί. Ο επίδοξος MasterChef είναι νάρκισσος και δεν το κρύβει!
Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου δεν ξέραμε με τι να εκπλαγούμε από τα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Μου αρέσει η στιγμή της φωτογράφισης, κάνεις φλερτ με την κάμερα, εστιάζεις πολύ στην κάμερα και κάνεις ό,τι θέλεις. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη μου αρέσει αυτό που βλέπω. Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου. Κοιτάζοντάς με στον καθρέφτη, βλέποντας εμένα, μου βγαίνει από μέσα μου ακόμα πιο έντονο όλο αυτό. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι πιο ερωτικός.

Πιο πολύ πάνω μου μού αρέσει το βλέμμα μου και η ατέλεια στο πρόσωπό μου είναι η μύτη μου, την έχω χτυπήσει σε ατύχημα και είναι έτσι. Την χτύπησα σε φασαρία στα 16 μου.

Ήξερα ότι το επάγγελμά μου είναι η μαγειρική, την τρίτη Λυκείου δεν την έχω κάνει, την χρωστάω ακόμα.

Όταν είσαι διαφορετικός, δηλαδή έφυγα από μικρή ηλικία από το σπίτι μου έχω υπάρξει με ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ πετυχημένοι γενικά στον τομέα τους και έχω σταθεί πάρα πολύ καλά.

Μου έχουν πει και οι ίδιοι ότι είμαι ένα παιδί πολύ φινετσάτο. Μου έχουν πει ότι αυτό πηγάζει από μέσα μου και ότι αν προσπαθήσει κάποιος να το κάνει δεν θα μπορέσει ακόμη και αν παλεύει χρόνια. Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά, έχουν πει ότι είμαι συνοδός. Δεν με ενδιαφέρει να κλείσω τα στόματα γιατί δεν τους θεωρώ κριτές της ζωής μου. Ο μεγαλύτερος κριτής της ζωής μου είμαι εγώ.

Έχω μια σχέση πάρα υγιή και όμορφη, ένα χρόνο και κάτι. Έχω μαγειρέψει ελάχιστες φορές, θες να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν γίνεται να πάω να κλειστώ ξανά μες στην κουζίνα.

Υπάρχουν στιγμές που βγαίνουμε έξω και μας λέει η σερβιτόρα: «Σας θαυμάζω, είστε πολύ όμορφοι σήμερα». Βλέπουν το τι νιώθουμε και μας κοιτάει ο κόσμος και μας θαυμάζει»

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος εξομολογείται πως ακόμη και σήμερα κοιμάται με το αρκουδάκι του…

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved