Τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Δεν μου έδιναν τη γυναίκα μου να την παντρευτώ. Την έκλεψα και φύγαμε»
Showbiz

Τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Δεν μου έδιναν τη γυναίκα μου να την παντρευτώ. Την έκλεψα και φύγαμε»

Υπήρξε -και συνεχίζει- ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της νυχτερινής Αθήνας και ήδη έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία 40 χρόνων στη μουσική. 

Ελάχιστα όμως γνωρίζει ο απλός κόσμος για την προσωπική του ζωή. Όπως για παράδειγμα ότι για να παντρευτεί τη γυναίκα του, αναγκάστηκε να την κλέψει και να φύγουν από τα πατρικά τους ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ο λόγος για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο ο οποίος παντρεύτηκε τη σύζυγό του σε πολύ νεαρή ηλικία και μάλιστα έχουν και μεγάλα σε ηλικία εγγόνια...

Στπν προσωπική σας ζωή είστε με τη γυναίκα σας από παιδιά...

Στα δεκατρία μου γνώρισα τη γυναίκα μου στη βρύση που πήγαινε για νερό. Μέναμε στην ίδια γειτονιά. Πλατωνικά, μη φανταστείτε, ίσα που μι­λούσαμε, αλλά φαινόταν.

Στα 16 με αρραβώνιασαν με τη γυναίκα μου. Κι επειδή έπαιζα κλαρίνο, έλεγαν κάποιοι στους γονείς της, οι οποίοι ήταν πάρα πολύ καλοί άν­θρωποι: «Μα καλά, πού το έδωσες το κορίτσι; Αυ­τός είναι μουσικός, όλο θα γυρίζει».

Και έκαναν πίσω και δεν μου την έδιναν να την παντρευτώ. Έτσι, την έκλεψα και φύγαμε! Την πήρα από το χέρι, βγήκαμε στον δρόμο και μπήκαμε σε ένα φορτηγό και μας έφερε στα Νέα Λιόσια, γιατί ήξερα ότι η μητέρα μου είχε συγγενείς στην περιοχή.

Και πήγαμε στο σπίτι τους και μας έβαλαν να κοιμηθούμε στην αποθήκη μαζί με κάτι τσουβά­λια. Κάναμε έναν γιο και τέσσερις κόρες και πε­ράσαμε όλη μας τη ζωή μαζί. Κι ακόμα και τώρα, αν δεν μαγειρέψει αυτή, δεν τρώω!

Πώς καταφέρατε να μείνετε απερίσπαστος από τους... πειρασμούς;

Δεν καταδέχτηκα ποτέ να πειράξω γυναίκα. Ποτέ! Να με βγάλουν στην τηλεόραση γι' αυτά τα πράγ­ματα. Σεβόμουν την οικογένειά μου και τον κό­σμο.

Και φτάνοντας στο τώρα..

Σης 13 Μαρτίου κάνουμε πρεμιέρα στο Voice (Πέ­τρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1) με τον εγγονό μου, επίσης Μάκη Χριστοδουλόπουλο, που είναι μα­ζί μου εννιά χρόνια στο τραγούδι, και τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ο οποίος είναι πολύ καλός τραγου­διστής κι ένα κομμάτι μάλαμα. Μαζί μας θα είναι επίσης η Εύα Μιλλή και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved