Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συγκλονίζει μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές και τις απώλειες που τη σημάδεψαν
Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συγκλονίζει μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές και τις απώλειες που τη σημάδεψαν

Μπορεί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να είναι πηγή θετικής ενέργειας και πραγματικά να παρασύρει σε κάθε της εμφάνιση το κοινό της σε ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό ταξίδι, όμως υπήρξε και για εκείνη η ζωή πολύ σκληρή. 

Σε συνέντευξή της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές που έζησε αλλά και για τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων που τη σημάδεψαν. Διαβάστε τι είπε στο Gala...

Η τελευταία φορά που έκλαψα ήταν: Στην αγκαλιά της μητέρας μου. Στο οριστικό αντίο. Μου έρχονται στο μυαλό οι φράσεις της αγα­πημένης μου Κικής Δημουλά: «Απαγορεύεται η ρίψις δακρύων. Είναι που είναι από μόνη της αλμυρή λύσσα η ωριμότης».

Κική Δημουλά: Τραντάχτηκε η ψυχή μου στην είδηση του θανάτου της, παρόλο που ήμουν προετοιμασμένη για την έκβαση της υγείας της. Ηταν σπουδαία γυναίκα, σεμνή και τρυφερή, άνθρωπος των γραμμάτων, κοφτερό μυαλό, καλή φίλη, μια τρομερή προσωπικότητα. Ερω­τευμένη για πάντα με τα ποιήματα της. Μας άφησε μεγάλη κληρονομιά.

Η δυσκολότερη φάση της ζωής μου ήταν όταν: Θα πω τρεις. Όταν φύγαμε από την Αλεξάνδρεια και έβλεπα τους γονείς μου να κλαίνε. Όταν πέθανε ο πατέρας μου στην αγκαλιά της μητέρας μου. Και όταν αποχαι­ρέτησα τη μητέρα μου.

Μου λείπει η μητέρα μου κάθε φορά που: Μα δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου. Ακόμα και τώρα που δεν είναι κοντά μου, πάντα υπάρχει αυτή η αόρατη συνομιλία στις αποφάσεις, στις σκέψεις και τα όνειρα μου. Ήταν έντονη προ­σωπικότητα και ειλικρινά δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved