Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Η μάνα μου είναι ανιψιά του βασιλιά των τσιγγάνων» (video)
Showbiz

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Η μάνα μου είναι ανιψιά του βασιλιά των τσιγγάνων» (video)

Έλληνας τραγουδιστής Mε τεράστιες επιτυχίες αποκαλύπτει την καταγωγή του αλλά και ποια τραγούδια που σιγοψιθυρίσαμε όλοι δεν ήθελε να τραγουδήσει

«Ο εγγονός μου θα γίνει καλός γιατί πάει κάνει Βυζαντινή μουσική ανακατεύεται με το πιάνο με κιθάρα. Είναι καλός μουσικός, είναι και καλός ψάλτης, πάει στην εκκλησία και ψέλνει δυο φορές την εβδομάδα. Την πρώτη φορά που τον άκουσα να τραγουδάει ήμασταν στο καμαρίνι κάναμε πρόβες και ακούω κάποιον να τραγουδάει. Λέω «ποιος είναι αυτός που τραγουδάει ρε;» Μου λέει ο «εγγονός σου!» είπε ο Έλληνας τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό

«Όταν έβγαλα τα στέφανα με είχε βοηθήσει τότε, ήταν παραγωγός στη Λύρα ο Σαββόπουλος. Του λέω κύριε Σαββόπουλε δεν μου αρέσει. Μου λέει «Μάκη μου, αύριο μπορεί να χωρίσεις και εσύ και εγώ, τα στέφανα δεν θα τα ακούμε;»

«Μου είχαν φτιάξει ένα τραγούδι, όταν μου είχε δώσει ο Γιάννης Πάριος το «Απορώ». Λέω πώς λέγεται; Μου λέει «να ‘χαν οι καρδιές αμπάρες». Δεν το λέω του είπα, δεν έχω πάει ακόμη φυλακή να πιάσω αμπάρες στα χέρια μου, Έλα ρε Μάκη πέστο, (μου έλεγαν). Πήγαινα εγώ στο studio το έλεγα φάλτσα για να μην το πω.»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καταγωγή του αλλά και τις μεγάλες απώλειες της ζωής του: «Μετά το θάνατο του αδερφού μου σε ηλικία 46 χρόνων και τον θάνατο του γαμπρού μου «κρύφτηκα» και δεν τραγούδησα για 4 χρόνια. Είχα φτάσει τα 60 κιλά.
Η μάνα μου είναι ανιψιά του Βασιλιά τω τσιγγάνων γιατί να κρύψω ότι η μάνα μου είναι αυτή που είναι;»

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved