Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ατάκα για τα κιλά της που μας έκανε να την αγαπήσουμε περισσότερο (video)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ατάκα για τα κιλά της που μας έκανε να την αγαπήσουμε περισσότερο (video)

Αντελίνα Βαρθακούρη: Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha μιλάει για τον γάμο της, την συμμετοχή της στο Globetrotters αλλά και τα κιλά της

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha, «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα

Η εκπομπή θα είναι ένα πρωτότυπο, real life game show, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να παίρνει τους δρόμους και να ξεσηκώνει όποιον συναντήσει μπροστά της.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου. Απόδειξη πως και στο Globetrotters βγήκα και με μαγιό, έκανα και τις τρέλες μου. Δεν είναι τα κιλά αυτό που με σταματάει να πάω μπροστά. Γιατί πολλές γυναίκες το έχουν και καθεμιά για το δικό της λόγο. Ναι έχω τα κιλά μου, τα οποία πέρασα μια φάση που για δικούς μου λόγους τα πήρα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι και καλοφαγού. Θέλω να τα χάσω όμως. Όχι γιατί προστάζει το πρότυπο της παρουσιάστριας να χάσεις τα κιλά σου. Αλλά γιατί μπορεί να αισθάνομαι εγώ καλύτερα. Μπορεί να μη μου μπαίνουν τα παλιά μου ρούχα…» εξομολογήθιηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved