Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Οι ρυτίδες μου είναι τα μετάλλιά μου» (Photos)
Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Οι ρυτίδες μου είναι τα μετάλλιά μου» (Photos)

Για το χρόνο που περνά, τα σημάδια που αφήνει, την μεγαλύτερή της ανασφάλεια αλλά και για το μότο της ζωής της, μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε πρώτο ενικό.

«Παρατηρώ στο σώμα μου τον χρόνο που περνάει και: Ο χρόνος είναι πανδαμάτωρ και είναι όμορφο να είσαι συμφιλιωμένος με αυτόν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, απολαμβάνω και ζω έντονα την κάθε μου μέρα.»

«Η άποψη μου για τις πλαστικές επεμβάσεις είναι: Είναι μάταιος κόπος η προσωρινή «νεότητα». Πιστεύω ότι είναι πολύ προσωπική υπόθεση το να μπεις σε αυτή τη διαδικασία και υπάρχουν εκατοντάδες παράμετροι στο γιατί το κάνεις. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Οι ρυτίδες μου είναι τα μετάλλια μου, μεγαλώνω και μεγαλώνουν κι αυτές μαζί μου. Μιλάω πάντα για τις επεμβάσεις αισθητικής και όχι για τις ιατρικές»

«Η μεγαλύτερη ανασφάλεια μου είναι: «Η υγεία και η σωματική μου ακεραιότητα»

Λένε ότι ο έρωτας έχει ηλικιακό deadline
«Δεν υπάρχουν ούτε dead ούτε lines.. Ο έρωτας αυτοσχεδιάζει σε όλη μας τη ζωή. Ανασταίνει νεκρούς και πεθαίνει ζωντανούς»

Το βλέμμα που δεν θα ξεχάσω: «Αυτό της Μελίνας Μερκούρη σε μια παράσταση μου στην Πλάκα, στο «ΖΟΟΜ». Με κοίταζε με αυτά τα μάτια τα σπινθηροβόλα την ώρα που τραγουδούσαμε μαζί τη «Σωτηρία της Ψυχής» και ακούμπησε με το χέρι της τη φλέβα στον λαιμό μου»

Κάθε φορά που βρίσκομαι στη βάρκα μου:
«Ξεπλένονται τα κύτταρα μου»

Το σύμπαν μου έστειλε το δικό του μήνυμα όταν: «Στη τελευταία στροφή του στίβου χτύπησε το καμπανάκι και αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι»

Το πρώτο πράγμα που θα έλεγα στο ντιβάνι ενός ψυχαναλυτή θα ήταν: «Αν πάω ποτέ, τότε θα σας πω»

Ο στίχος του τραγουδιού μου που είναι μότο της ζωής μου: «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί σαν σκηνή σαν ροκ συγκρότημα»

Δεν θα ξεχάσω ποτέ: «Τα «σ' αγαπώ» της ζωής μου», λέει η ίδια στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved