Φαίδρα Δρούκα: «Είμαι πολύ πιο ντροπαλή απ' όσο φαίνεται» (Photos)
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: «Είμαι πολύ πιο ντροπαλή απ' όσο φαίνεται» (Photos)

Η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σειρά μέσα από την οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, για το πώς είναι στην καθημερινότητα της και αποκαλύπτει τι της λέει ο 8χρονος γιος της.

Ο γιος σας τι σας λέει όταν σας βλέπει στη σειρά;
«Δεν με βλέπει. Φέτος ήρθε πρώτη φορά στο θέατρο να με δει και στο τέλος πολύ ευγενικά μου είπε: «Μαμά, δεν ήταν για μένα αυτή η παράσταση». Και είχε δίκιο, εδώ που τα λέμε. Δεν ήταν έργο για ένα οκτάχρονο αγόρι. Νομίζω ότι του αρέσει που η μαμά του είναι ηθοποιός, αλλά δεν θέλει να μου το δείξει».


Εχετε παίξει στο παρελθόν σε σειρές που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία, όπως το «Ακρως οικογενειακόν» και τα «Υπέροχα πλάσματα». Τι κρατάτε από τις συγκεκριμένες σειρές;
«Την πολλή κούραση. Το «Ακρως οικογενειακόν» ήταν μια σειρά με τεράστια απήχηση στο κοινό. Για πολλά χρόνια με φώναζαν στον δρόμο Χαρά. Δηλαδή με αποκαλούσαν με το όνομα της ηρωίδας που υποδυόμουν. Σε ό,τι αφορά τα «Υπέροχα πλάσματα», τη χρονιά που βγήκε στον αέρα αυτό το σίριαλ ομολογώ ότι ήταν η καλύτερη μου χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Ημουν εξαιρετικά καλά προσωπικά με έναν μεγάλο, πολύ δυνατό έρωτα, που ευτυχώς κατέληξε να είναι ο άνδρας μου, και καλλιτεχνικά η χρονιά πήγε πολύ καλά λόγω της επιτυχίας του σίριαλ»


Η Φαίδρα Δρούκα πώς είναι στην καθημερινότητα της;
«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλή ενέργεια, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά είμαι και πολλές φορές πολύ πιο ντροπαλή απ' όσο φαίνεται και μου κοστίζουν τα πράγματα πολύ περισσότερο κάποιες φορές απ' όσο φαίνεται», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved