Πόπη Τσαπανίδου: Μάθαμε την ηλικία της και πάθαμε σοκ! (video)
Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: Μάθαμε την ηλικία της και πάθαμε σοκ! (video)

Πόπη Τσαπανίδου: «Όταν η κόρη μου έχει αυτή την ηλικία δεν μπορώ να το παίζω μπεμπέκα» - Τι είπε η παρουσιάστρια για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση, όμως έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στις εκπομπές τις οποίες παρουσίαζε.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha την εντόπισε σε εστιατόριο όπου γνωστό περιοδικό διοργάνωσε πάρτι με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Αρχικά η παρουσιάστρια που παραμένει όμορφη και σε αυτή την ηλικία (μάλιστα από κοντά είναι πιο ωραία αφού ο φακός την αδικεί) μίλησε για την συνειδητή της αποχή από την τηλεόραση.

« Είμαι ευτυχισμένη εκτός τηλεόραση. Είδα ότι υπάρχει μια ζωή πέρα από την τηλεόραση και τον μικρόκοσμό της; Η οποία είναι συναρπαστικά ωραία. «Παίξανε κάποιες προτάσεις (για επιστροφή στην Tv) οι οποίες ήταν όλων των ειδών σε βαθμό που απόρησα και εγώ. Ήταν και για ψυχαγωγία και για ενημέρωση και για διάφορα»

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε και για ηλικίες και αισθητικές παρεμβάσεις:« Είμαι συμβιβασμένη με…

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Η όμορφη δημοσιογράφος συμπλήρωσε: « Όσον αφορά τώρα σε οτιδήποτε ψεύτικο, έχω ένα κακό. Φοβάμαι τις ενέσεις, δεν ξέρω αν δεν φοβόμουν τις ενέσεις τι μπορεί να έκανα»….

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved