Σοκαριστική αποκάλυψη για το bullying που είχε δεχτεί η «Ντορίτα» από ηθοποιό στο Dolce Vita
Showbiz

Σοκαριστική αποκάλυψη για το bullying που είχε δεχτεί η «Ντορίτα» από ηθοποιό στο Dolce Vita

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει η ηθοποιός για το bulling που είχε δεχθεί η Κατερίνα Ζιώγου στο Dolce vita με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τα γυρίσματα!

Σοκ και απέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση του απροσδόκητου θανάτου της ηθοποιού Κατερίνας Ζιώγου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Mega «Dolce vita» όπου υποδύθηκε την Ντορίτα, την κόρη της Χριστίνας, δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου και αποκάλυψε χρόνια μετά το τέλος της σειράς Dolce vita, ότι συνάδελφός της ηθοποιός που έπαιζε στη σειρά έκανε bullying στην τηλεοπτική της κόρη, «Ντορίτα».

Ακούγαμε τα λόγια της Άννας Παναγιωτοπούλου και όσα αποκάλυπτε για πρώτη φορά και δεν μπορούσαμε να τα πιστέψουμε.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια, είχαμε πολλούς «κομψούς» ανθρώπους εκεί. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε, την κυνηγούσαμε», είπε η Άννα Παναγιωτοπουλου για την Κατερίνα Ζιώγου.

Δείτε τι άλλο είπε στο video που ακολουθεί:

Η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε και τη δήλωση της Ελένης Κατσάνη η οποία είχε πει ότι δεν πιστεύει ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου έπαιρνε τόσα λίγα λεφτά στο Dolce vita

«Η Ελένη Καστάνη λέει ό,τι της αρέσει, αφήστε το αυτό. Ό,τι λέει είναι κακό. Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανέναν. Εγώ θεωρώ ότι τότε το 1 εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο ήταν πάρα πολλά λεφτά. Στις Τρεις Χάριτες έπαιρνα 300,000 δραχμές”, είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου για τη συνάδελφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved