Δήλωση ηθοποιού που θα συζητηθεί: «Μεγάλος καημός να μην ταιριάζεις με τον σύντροφός σου»
Showbiz

Δήλωση ηθοποιού που θα συζητηθεί: «Μεγάλος καημός να μην ταιριάζεις με τον σύντροφός σου»

Αυτή η εξομολογητική δήλωση της ηθοποιού έχει κάτι να πει.

Η Φωτεινή Ντεμίρη κι Χάρης Γρηγορόπουλος είναι ένα ζευγάρι ήπιων τόνω, όσον αφορά στην έκθεση, ωστόσο η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τον δεσμό τους.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του μου δήλωσε ότι σε έχει ζηλέψει πολύ.

Δεν μου το έδειχνε, τώρα που μεγαλώσαμε τα λέει... Εκανε τον πολύ άνετο πα­λιά... ναι... ναι... δεν τα έλεγε κι εγώ αργά τα κατάλαβα. (Γέλια.)

Μου δήλωσε ότι σου έκανε και σκη­νές ζηλοτυπίας.

Δεν έκανε σκηνές ζηλοτυπίας, ήταν όλα καλυμμένα, μπορεί να ξέσπαγε αλλιώς. Εκείνος είναι γκρινιάρης, εγώ είμαι φωνακλού. Οι τσακωμοί μας, για μένα, κρατούσαν πά­ντα λίγο, εκείνου ήταν διαφορετικό, αλλά τώρα το βρήκε το κόλ­πο, «εντάξει, τσακωμός είναι, θα κρατήσει λίγο», το έχει εύκολο, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτό πια. Με τον Χάρη δεν συγχρο­νιζόμαστε ποτέ.

Τώρα, λόγω δουλειάς, δεν βρισκόμαστε πολύ. Η καθημε­ρινότητα μας κάνει να τσακωνόμαστε, δεν έχουμε λόγους να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Παρόλο που δεν ταιριάζουμε, έχουμε πολλά κοινά ενδια­φέροντα, εκτός του ότι αυτός ακούει πάρα πολύ δυνατά μουσική κι εγώ δεν αντέχω, με πιάνει τρέλα... Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον στη σχέ­ση και στην κουβέντα, πώς είναι οι φίλοι μετά από πολύ καιρό, που έχουν αποφασίσει, γιατί είναι φίλοι, να είναι μαζί με χίλια δύο που τους ενώ­νουν... Η κούραση της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων μπορεί να μας κάνουν να τσακωθούμε.

Δηλώνει ερωτευμένος.

Τι να πω; Το ξέρω ότι με αγαπάει κι εγώ τον αγαπώ, αλίμονο.

Είστε ένα αγαπημένο «αταίριαστο» ζευγάρι;

Πάρα πολύ αταίριαστο ζευγάρι, πιο αταίριαστο... πεθαίνεις. Μεγάλος καημός να μην ταιριάζεις με το σύντροφο σου... του­λάχιστον δεν πλήττείς. (Γέλια.) Είμαστε η νύχτα και η μέρα κυριολεκτικά (Γέλια).

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved