Βασίλης Καρράς - Γιάννης Πλούταρχος: Σταματούν οι εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό λόγω... κοροναϊού
Showbiz

Βασίλης Καρράς - Γιάννης Πλούταρχος: Σταματούν οι εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό λόγω... κοροναϊού

Στην Ιερά Οδό είχε την ευκαιρία κανείς να απολαύσει το πιο δυνατό live πρόγραμμα του φετινού χειμώνα με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη!

Ωστόσο, το εν λόγω σχήμα σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook, οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται πρόωρα λόγω... κοροναϊού.

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αυτή είναι η ανάρτηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved