Αποκάλυψη του Κυριάκου από τις Μέλισσες: «Η γυναίκα μου γέννησε στο σπίτι» - Συγκλονίζει η περιγραφή
Showbiz

Αποκάλυψη του Κυριάκου από τις Μέλισσες: «Η γυναίκα μου γέννησε στο σπίτι» - Συγκλονίζει η περιγραφή

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο τηλεοπτικός Κυριάκος στις επιτυχημένες «Άγριες μέ­λισσες», μόλις έγινε πατέρας.

Πριν από λίγες ημέρες κράτησε για πρώτη φορά αγκα­λιά τον γιο του και αποκαλύπτει στη Real άγνωστες λεπτομέρειες της οικογενειακής του ευτυχίας.

«Πλημμύρισα από συναισθήματα. Κάναμε και τη γέννα εναλλακτικά. Η γυναί­κα μου ήθελε να γεννήσει στο σπίτι και βίωσα ένα μέρος της διαδικασίας.

Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός αλλά ήθελα να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου σε όποια απόφαση και να έπαιρνε. Πήρε αυτή τη γενναία απόφαση να γεννήσει τόσο σκληροπυρηνικά.

Είναι αμαζόνα!», λέει ο ηθοποιός και τα μάτια του λάμπουν. Και συνεχίζει: «Είχαμε μια καταπληκτική μαία, την Ελντα, η οποία έχει μια ομάδα με γιατρό και βο­ηθούς και η διαδικασία ήταν ασφαλής. Βρή­κα πολύ ζεστό το να γεννηθεί το παιδί μας στο σπίτι με χαμηλό φωτισμό, με μουσικές και μά­ντρα για τύχη, αγάπη και ειρήνη. Ρίξαμε στην πισίνα άνθη από αμυγδαλιές που είχαν ανθίσει και είχαμε κόψει μαζί.

Ήμουν πάνω από τις μισές ώρες κοντά της - μετά έπρεπε να φύγω αναγκαστικά, γιατί θα γυρίζαμε μια σκηνή, η οποία συνδεόταν με κύριες σκηνές και δεν μπορούσα να λείπω. Βγαίνοντας έξω, μου λέει η μαία: "Να είσαι χαρούμενος τώρα, έρχεται ο γιος σου". Με το που μπαίνω μέσα στο αυτοκί­νητο, με πιάνει ένα κλάμα... Μου βγήκε όλη η ένταση, το να πονάει έτσι η γυναίκα μου και να μην μπορώ να κάνω κάτι, ήταν δύσκολο για εμένα. Ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τη μαία, μου έστελνε μέσω viber φωτογραφίες σε διάφορες φάσεις του τοκετού. Και συνέβη ένα αστείο πε­ριστατικό.

Ήμασταν στο γύρισμα σε μια σκηνή που ανακαλύπτουν θαμμένο έναν νεκρό και τότε χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε "να σου ζήσει ο γιος". Ξεκινάμε γύρισμα και είμαστε ο Προύσαλης ο ταξίαρχος που έχει γονατίσει και κλαίει, ο Κυπραίρς, ο Παναγιώτης, σε μια πολύ άσχημα φορτισμένη στιγμή, και στο πλά­νο ήμουν ο μόνος χαρούμενος.

Σταματάει το πλάνο ο σκηνοθέτης και μου λέει: "Αλεξανδρή, ώπα, εδώ βρήκαμε πεθαμένο, ξεχνά για λίγο τη γέννηση του γιου σου!". Δεν θα ξεχάσω αυτό το γύρισμα ποτέ στη ζωή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved