Έλληνας ηθοποιός συγκατοίκησε πριν από λίγους μήνες με τη σύντροφό του! Πάνε για γάμο; (pics)
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός συγκατοίκησε πριν από λίγους μήνες με τη σύντροφό του! Πάνε για γάμο; (pics)

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και η όμορφη σύντροφός του, που ακού­ει στο όνομα Γεωργία, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Εδώ και λίγους μήνες μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στις «Τρεις αδελφές» του Άντον Τσέχωφ, στο θέατρο «Βεάκη», είναι ερωτευμένος ξανά και, παρόλο που δεν το κρύβει, έχει επιλέξει να κρατά χαμηλά τους τόνους. Με την αγαπημένη του, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο. Για πρώτη φορά, ωστόσο, ο φω­τογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί μό­λις πριν από λίγους μήνες.

Όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν «δέσει» για τα καλά. Αν, μά­λιστα, λάβουμε υπόψη την πρόσφατη δήλω­ση του Ορφέα Αυγουστίδη, γιατί γι' αυτόν πρόκειται, σχετικά με την επι­θυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, τότε το συμπέρασμα ότι οι δυο τους κά­νουν σχέδια για κοινό μέλλον βγαίνει μάλλον αβίαστα. «Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είναι στον δρό­μο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώ­σεις για τα προσωπικά του, αλλά, ναι, όσο περ­νά ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με τη σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Μένουμε μαζί με τη σύντροφό μου».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε και κά­ποια... κρυφά ταλέντα του: «Μαγειρεύω πολύ, δέκα φορές εγώ, τρεις εκείνη. Αυτές είναι αξί­ες που αλλιώς τις αξιολογείς μικρότερος και αλ­λιώς μεγαλώνοντας».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης φρό­ντισε να υπογραμμίσει πόσο σημαντική είναι για εκείνον η συντροφικότητα. «Είμαι άνθρω­πος κυρίως των στενών σχέσεων, μου αρέσει να με ακούει κάποιος. Νομίζω ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ανοίξει μέσα μου χώρος για άλλα πράγματα, πιο ζεστά, που έχουν να κά­νουν με τη συντροφικότητα, την ερωτική αλλά και των φίλων, τη σχέση με τους γονείς και την οικογένεια. Μια αποδοχή πραγμάτων και αν­θρώπων, κάτι που μαλακώνει και σου επιστρέ­φεται».

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο ηθοποιός αν και χαμηλών τόνων, αποφάσισε να αναφερθεί δημόσια στη συγκεκριμένη σχέ­ση. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει αναρτήσει καμία φωτογραφία με τη Γεωργία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γεγονός που αποδεικνύει ότι παράλληλα φροντίζει να κρα­τά τις προσωπικές του στιγμές μόνο για εκείνον και για τη σύντροφό του, σύμφωνα με τη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved