Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν θέλει να μάθει το φύλο του μωρού μέχρι να γεννήσει η γυναίκα του! (Photos)
Showbiz

Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν θέλει να μάθει το φύλο του μωρού μέχρι να γεννήσει η γυναίκα του! (Photos)

Μένουν ακόμα λίγοι μήνες μέχρι να κρατήσει το πρώτο του παιδί στην αγκαλιά του ο Γιώργος Χρανιώτης και είναι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας», δηλώνει στη Real ο ίδιος, τον οποίο συνα­ντήσαμε σε ένα διάλειμμα της πρόβας για το «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, με τον δημο­φιλή ηθοποιό να έχει ήδη ξεχωρίσει.

O τρισευτυχισμένος Γιώργος Χρανιώτης περιμένει πώς και πώς τον καρπό του ερωτά του με τη Γεωργία Αβασκαντήρα, ο οποίος όπως αποκαλύπτει, θα έρ­θει σε τέσσερις μήνες: «Περιμένουμε το παιδί μας τον Ιούνιο», λέει χαρακτηριστικά, ενώ εκεί­νο που προκαλεί έκπληξη είναι πως παρότι η σύζυγος του γνωρίζει το φύλο, εκείνος δεν θέ­λει να το μάθει:

«Το φύλο νομίζω ότι το ξέρει η γυναίκα μου, αλλά εγώ έχω αποφύγει να το μά­θω. Ούτως ή άλλως ευχάριστα θα εκπλαγώ ό,τι και να είναι!», εξομολογείται γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό.

Η συμφωνία τους είχε γίνει πριν μάθει η Γεωργία αν πε­ριμένουν κοριτσάκι ή αγορά­κι, κάτι που δεν απασχολεί και τόσο τον γοητευτικό ηθοποιό.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα ανακοίνωσε στον σύζυγό της την εγκυμοσύνη της βάζοντάς τον πρώτα να ντυθεί καλά και δίνοντάς του ένα δώρο.

«Σίγουρα θέλω να το ζήσω», δηλώ­νει ο ίδιος και σίγουρα περιμένει πώς και πώς να φτάσει η μαγική στιγμή να κρατήσει αγκαλιά το πρώτο του παιδί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved