Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Θεοδοσία μπλέκει με τον γυναικολόγο Βασταρδή!
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Θεοδοσία μπλέκει με τον γυναικολόγο Βασταρδή!

Άγριες μέλισσες: Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Σε αντίθεση με την Θεοδοσία την ηρωίδα που υποδύεται στις "Μέλισσες", η ίδια θα... ξενέρωνε σε μια σχέση που ο άλλος δεν θα ήταν εκεί για εκείνη. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, η νεαρή ηθοποιός σκέφτεται ήδη τα επόμενα της βήματα, όμως χρειάζεται επειγόντως διακοπές!

Περίμενες την τεράστια επιτυχία που θα είχαν οι «Άγριες μέλισσες»;

«Πριν καν διαβάσω τα πρώτα επεισόδια, όταν συνάντησα τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο με την ομάδα του στο κάστινγκ, το μυρίστηκα ότι θα είναι κάτι καλό αυτό. Μετά, όταν διάβασα τα πρώτα τρία επεισόδια, για να δω αν θα πάρω τη δουλειά, ήμουν σίγουρη ότι θα έχει αυτή την επιτυχία».

Σε τρόμαξε το ότι θα συμμετείχες σε καθημερινό σίριαλ;

«Με τρόμαξε εξ αρχής το καθημερινό, για το αν θα καταφέρει να κρατήσει την ποιότητα και το επίπεδο που έχει, αλλά όταν γνώρισα τους ανθρώπους και τους συντελεστές αυτής της δουλειάς μου έφυγαν κατευθείαν ο φόβος και η αγωνία που είχα. Σε προσωπικό επίπεδο, με φόβισε το αν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σε αυτούς τους τόσο γρήγορους ρυθμούς».

Πόσο κοντά στη Θεοδοσία νιώθεις;

«Όταν ερμηνεύεις έναν ρόλο, θέλοντας και μη, βάζεις στοιχεία του εαυτού σου. Δηλαδή η Θεοδοσία σίγουρα έχει κάτι από τη Χριστίνα. Από κει και πέρα, δεν μπορώ να πω ότι ταυτίζομαι και ιδιαίτερα με τις επιλογές της, με τον τρόπο που δρα και αντιδρά».

Μπορείς να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά της;

«Όταν καλείσαι να ερμηνεύσεις έναν ήρωα, για να το κάνεις καλά, πρέπει μέσα σου να δικαιολογήσεις, να καταλάβεις απόλυτα γιατί συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείς να τον κριτικάρεις και να πεις "εγώ δεν θα το έκανα έτσι", πρέπει να αφεθείς και να μπεις μέσα στην ψυχοσύνθεση του. Όλοι δικαιολογούνται, ακόμα και ο πιο κακός. Είναι και ένα είδος ψυχανάλυσης, χρειάζεται μια τέτοια έρευνα ο κάθε ήρωας».

Τι θα τη συμβούλευες;

«Ο κόσμος μου λέει: "Άστον, κοπέλα μου! Φύγε! Αφού δεν σε θέλει, πήγαινε να φτιάξεις τη ζωή σου". Αν ήταν φίλη μου η Θεοδοσία, αυτά θα της είχα πει! Όταν είσαι έξω από μια κατάσταση, τα βλέπεις όλα πιο καθαρά. Όταν βιώνεις κάτι από μέσα, το συναίσθημα είναι τόσο μεγάλο, γιατί σε αφορά, αφορά τη ζωή σου, που δεν μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις».

Σου έχει συμβεί να είσαι εγκλωβισμένη σε μια σχέση όπως της Θεοδοσίας με τον Λάμπρο;

«Νομίζω ότι αυτά είναι συναισθήματα που όλοι λίγο πολύ έχουμε βιώσει και σε αυτό ίσως οφείλεται η επιτυχία της σειράς: ότι είναι πολύ ανθρώπινα αυτά τα συναισθήματα και μας αφορούν όλους. Σε προσωπικό επίπεδο, τόσο έντονα, δηλαδή να είμαι με έναν άνθρωπο τόσο καιρό και να βιώνω ότι δεν με θέλει, δεν μου έχει συμβεί. Μπορεί να το έχω βιώσει για πιο μικρό διάστημα, πριν πάρω κάποια απόφαση. Όταν καταλάβω κάτι τέτοιο, φεύγω. Ξενερώνω κιόλας όταν ο άλλος δεν είναι εκεί για μένα».

Τώρα η Θεοδοσία μπλέκει σε μια ερωτική ιστορία με τον γυναικολόγο Αλέξανδρο Βασταρδή...

«Η Θεοδοσία, όπως κάθε άνθρωπος, ύστερα από μία, δύο, τρεις, πέντε απορρίψεις, αναζητά την επιβεβαίωση και την αποδοχή. Θα έχει μια ερωτική σχέση μαζί του. Το έχει ανάγκη, γι' αυτό το κάνει».

Συζητάς με τη σεναριογράφο της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη;

«Με τη Μελίνα μπορεί να συζητάμε κι άλλα πράγματα, αλλά δεν είμαι από αυτούς που την παίρνουν τηλέφωνο για να μάθουν τι θα γίνει παρακάτω».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Δημήτρη Σαμόλη;

«Με τον Δημήτρη είχαμε παίξει πέρυσι στη σειρά της ΕΡΤ "Η ζωή εν τάφω". Τότε εκείνος με ήθελε, αλλά εγώ δεν. Και έχει πολύ πλάκα που έναν χρόνο μετά τα καταφέρνει! Είναι το αστείο μας. Χάρηκα πολύ που είναι εκείνος σε αυτόν τον ρόλο και νομίζω ότι έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία επαφή και σχέση μεταξύ μας, και σε προσωπικό επίπεδο και στη συνεργασία μας», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved