Αντελίνα Βαρθακούρη: Τελικά ήταν ή όχι στημένοι οι καβγάδες με τον Χάρη στο Globetrotters; (Photos)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τελικά ήταν ή όχι στημένοι οι καβγάδες με τον Χάρη στο Globetrotters; (Photos)

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Αντελινα Βαρθακούρη και μίλησε για όλους και για όλα. 

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεταγραφή της στον ALPHA, η παρουσιάστρια δεν άφησε τίποτα αναπάντητο.

Μίλησε για τον Χάρη Βαρθακούρη. όπως ήταν φυσικό.

Μίλησε επίσης και για τους επικούς καβγάδες με τον σύζυγό της στο Globetrotters. Ήταν στημένοι ή όχι τελικά; Ποια είναι η αλήθεια;

Θέλω να ξεκινήσουμε με το Globetrotters. Πώς πήρατε την απόφαση με τον Χάρη να συμμετάσχετε μέρος στο παιχνίδι;

Ήταν σε μια στιγμή της ζωής μου που μόλις είχα ολοκληρώσει την προηγούμενη τηλεοπτική παρουσία μου λόγω εκλογών, καθώς συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια σύμβουλος. Υπήρχε το ασυμβίβαστο. Δεν εκλέχθηκα. Ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με την αδελφή μου και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν από το Star και μου ζήτησαν να κάνουμε ένα ραντεβού.

Νόμιζα πως με ήθελαν ως καλεσμένη σε εκπομπή. Δεν είχα μιλήσει ακόμη με τον Χάρη. Μαζί πήγαμε στο πρώτο ραντεβού, αλλά εγώ έκανα το πρώτο τηλεφωνικό τετ α τετ. Πήγα στο σπίτι, του το λέω με ενθουσιασμό για την πρόταση και μου απαντά:

«Πας καλά; Όχι». Το κλασικό πρώτο «όχι» του Χάρη. Τον έπιασα στο μπίρι μπίρι. Πίστευα από την πρώτη στιγμή πως ο Χάρης είναι πολύ επικοινωνιακός και κάνει για τηλεόραση. Αυτό το «μαζί με τον Χάρη» μου έκανε κλικ από την αρχή. Έγινε λοιπόν το ραντεβού, μας εξήγησαν τι είναι, κοιταχτήκαμε και είπαμε το «ναι».

Δεν αμφιταλαντευτήκατε που έπρεπε να μείνουν τα κορίτσια πίσω;

Ο Χάρης περισσότερο αλλά και εγώ ως μαμά. Είχα δει όμως από την αρχή το τέλος πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Το κέρδος από το «Globetrοtters» είναι για εμένα η επαφή με τον κόσμο, η εμπειρία και μια ευκαιρία για τον κόσμο να γνωρίσει τον πραγματικό χαρακτήρα της Αντελίνας. Μέχρι εκείνη την ώρα σε καμία ζωντανή εκπομπή που είχα κάνει ο κόσμος δεν με είχε γνωρίσει πραγματικά.

Από την αρχή ήσασταν προετοιμασμένοι πως θα εκθέσετε ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής σας σχέσης μπροστά από τις κάμερες;

Είμαστε και οι δύο πολύ αυθόρμητοι και χωρίς να κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Δεν ξέραμε ούτε τι θα αντιμετωπίσουμε, ούτε τι θα κάνουμε. Από την 3η μέρα ήμασταν με τους τεχνικούς μια μεγάλη παρέα. Δεν σκεφτόμασταν τις κάμερες. Το μυστικό ποιο είναι; Κάθε στιγμή το ζήσαμε στο 1.000%. Στο έπακρο.

Πολλοί υποστήριξαν πως οι καβγάδες σας ήταν στημένοι. Τι απαντάς σε αυτό;

Είναι κουτό να το σκεφθεί κάποιος. Αναφέρομαι στους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση γιατί ξέρουν πώς λειτουργεί. Το «Globetrotters» γυρίστηκε το καλοκαίρι. Προβλήθηκε αφού επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Ποιος ήξερε λοιπόν πως όλο αυτό θα έκανε επιτυχία και δεν θα συνέβαινε το αντίθετο; Να γίνουμε αντιπαθείς στον κόσμο λόγω των καβγάδων; Δεν ήταν ότι υπήρχαν επεισόδια σε εξέλιξη για να αλλάξουμε συμπεριφορά, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved