Τζένη Ζαχαροπούλου: «Συμβιβασμούς δεν έκανα στη ζωή μου, στο επάγγελμά μου, ναι»
Showbiz

Τζένη Ζαχαροπούλου: «Συμβιβασμούς δεν έκανα στη ζωή μου, στο επάγγελμά μου, ναι»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Τζένη Ζαχαροπούλου, μιλά για τον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, αλλά και για τις στιγμές που ένιωσε ότι συμβιβάζεται.

-Ο περισσότερος κόσμος σας θυμάται έντονα με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ναι, γιατί τότε ήμουν μικρή, έκανα τα πρώτα μου βήματα, δύσκολο να με ήξεραν από τον Ροντήρη... Μετά τον Ροντήρη πήγα στην Αλίκη και μετά με έμαθε ο κόσμος, όμως έκανα πάρα πολύ τηλεόραση, τότε, στην ΕΡΤ και την ΥΕΝΕΔ.

Έφευγα από τη μία και πήγαινα στην άλλη. Είχα κάνει μεγάλες επιτυχίες. Έπειτα ήρθε ο Βασίλης Γεωργιάδης κι έκανα όλα εκείνα τα σπουδαία σίριαλ, «Οι Πανθέοι», «Γιούγκερμαν»... και τι δεν έκανα τότε».

-Επιτύχατε και σ' έναν άλλο ρόλο που σας έδωσε η ζωή, εκείνον της μητέρας.

«Βέβαια, έκανα ένα καλό παιδί. Αλίμονο αν δεν ήταν η κόρη μου, το δικό μου παιδί, καλό, τη μεγάλωσα πάρα πολύ προσεκτικά».

-Το ίδιο συμβαίνει και με την εγγονή σας, είναι δύο φορές παιδί σας;

«Εχω μια σειρά, πρώτα είναι η κόρη μου και μετά η εγγονή μου, γιατί, αν δεν είχα την κόρη μου, δεν θα είχα την εγγονή μου. Ακούω που λένε: «Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου», αλλά εγώ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ότι αγαπάω και τρελαίνομαι για την εγγονή μου, ναι, αλλά δύο φορές για το εγγόνι δεν γίνεται, ένα είναι το παιδί σου».

Σε ποιες στιγμές νιώσατε ότι συμβιβάζεστε;

«Συμβιβασμούς δεν έκανα στη ζωή μου. Στο επάγγελμά μου έκανα κάποιους συμβιβασμούς, στο να μη μου αρέσει ένας ρόλος και να τον παίξω, γιατί ζούσα από αυτό το επάγγελμα, όμως δεν μου κόστισε τίποτα στη συνέχεια. Μετά έβρισκα κάτι που με γέμιζε και συμπλήρωνε το ένα το άλλο», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved