Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει μιλώντας για την πιο πικρή απώλεια που τη σημάδεψε για πάντα (Photos)
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει μιλώντας για την πιο πικρή απώλεια που τη σημάδεψε για πάντα (Photos)

Ο αδελφός της έφυγε από τη ζωή στα 26 χρόνια, ενώ εκείνη, τότε, ήταν λίγο μικρότερη.

Κατάφερε να σταθεί όρθια, αλλά η απώλεια του τη σημάδεψε και μέχρι σήμερα είναι κάτι που την πονάει πολύ.

Η Τζένη Ζαχαροπούλου μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, αλλά και για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετώπισε λόγω υπερκόπωσης.

-Ποια είναι η πιο σκληρή και στενάχωρη ανάμνηση για εσάς;

«Είχα έναν αδελφό, που τον θεώρησε διάνοια η Αμερική, τον πήρε εκεί, έγινε καθηγητής πανεπιστημίου και στα 26 χρόνια του «χάθηκε». Αρρώστησε…από λεμφαδένες στην Αμερική και τον «έχασα»... Οπότε, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνουν όλα στη ζωή μου».

- Είχατε διαφορά ηλικίας; ,

«Ήμουν η μικρότερη, δεν είχαμε διαφορά ηλικίας, ήμασταν πολύ κοντά. Αυτό που έζησα με έκανε να πατάω πάντα στα πόδια μου, να είμαι προσγειωμένη, να ξέρω πότε με κοροϊδεύει κάποιος και τι θέλει να μου πει...».

-Περάσατε πολύ δύσκολα...

Κι όμως, έγινε...Όταν έχω ζήσει κάτι τέτοιο, όλα τα άλλα μου φαίνονται τίποτα. Είναι οδυνηρό να χάνει κανείς τους γονείς του, είναι όμως κάτι το φυσικό, έρθει ο θάνατος νωρίτερα, στον αδελφό σου, σημαδεύεται όλη η ζωή, χάνεις αυτό που πίστευες, που ήσουν χέρι-χέρι μαζί του, που έκανε όνειρα, εκείνος για μένα κι εγώ για εκείνον και μετά είχα να αντιμετωπίσω τους γονείς μου».

-Πώς τα καταφέρατε;

«Τα κατάφερα όλα, όλα γίνονται, άμα αγαπάς τους ανθρώπους, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Ποτέ δεν πήρε κανένας τη θέση του αδελφού μου, ποτέ.

-Παλαιότερα αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας, έτσι δεν είναι;

«Ναι, είχα αρρωστήσει μ' ένα αυτοάνοσο νόσημα που εμφανίστηκε έπειτα από υπερκόπωση μεγάλη, είχα αδυνατίσει τρομερά. Συνέβη το 1996, ήμουν νέα και στα πάνω μου και είχα όλα τα καλά. Όταν έγινε η διάγνωση, έπρεπε να το αντιμετωπίσω με πολλή κορτιζόνη, όπως και με άλλα φάρμακα. Δεν κρύφτηκα, καθώς έπαιξα πρησμένη, φουσκωμένη και με σημάδια στο σώμα μου, γιατί το φάρμακο που έπαιρνα μου έκανε καλό αλλού και μου κατάστρεφε άλλα πράγματα. Το πάλεψα και είμαι ακόμα όρθια».

- Είστε ακομπλεξάριστη.

«Βλέπεις τα «κρεμάσματά» μου, τις ρυτίδες μου, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Γεννήθηκα όμορφη, μεγαλώνω, γερνάω, δεν θα ρυτιδώσω; Κάθε μου ρυτίδα σημαίνει κάτι. Δεν μπορώ καθόλου τις αισθητικές παρεμβάσεις, θέλω να αφήνω το χρόνο και ό,τι μου προκύψει», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved