Τζένη Ζαχαροπούλου: «Οι περισσότεροι στο επάγγελμα μου μού έχουν φερθεί με ευθύτητα και ειλικρίνεια»
Showbiz

Τζένη Ζαχαροπούλου: «Οι περισσότεροι στο επάγγελμα μου μού έχουν φερθεί με ευθύτητα και ειλικρίνεια»

Οι περισσότεροι θυμούνται τη Τζένη Ζαχαροπούλου στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η ίδια μίλησε για τη σχέση της με την αείμνηστη ηθοποιό, για τις συζητήσεις που έκαναν οι δυο τους, ενώ αναφέρθηκε και στο πως αντιμετώπιζε τους άντρες που ήθελαν να την κατακτήσουν.

-Βρεθήκατε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, μία ηθοποιό που έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα της.

«Ναι και τι κατάλαβε; Της τα έλεγα εγώ όταν ήμουν πιτσιρίκα «να παίξεις τους ρόλους που έπρεπε»...

Μου απαντούσε: «Είσαι μικρή, δεν ξέρεις...», «Είμαι μικρή, αλλά λέω την αλήθεια. Ο κόσμος θα σε μάθει κι αλλιώς, αφού έχεις ταλέντο», της έλεγα.

«Ο κόσμος έτσι με θέλει», απαντούσε εκείνη. Αυτές ήταν οι διαφωνίες μας, αλλά με αγαπούσε πολύ. Την ξεσήκωνα και πηγαίναμε και βλέπαμε παραστάσεις, γιατί δεν πήγαινε. Της έλεγα: «Πώς προσλαμβάνεις και απολύεις ηθοποιούς χωρίς να τους ξέρεις, επειδή σου τους φέρνει ο ένας και ο άλλος;».

Την πήγα να δει την Παξινού, να δει επιθεωρήσεις και μου έλεγε: «Πω πω τι κοιλιά έχει η τάδε, εγώ δεν θα την κάνω ποτέ αυτή την κοιλιά».

-Σας έχουν φερθεί με την ίδια ευθύτητα και ειλικρίνεια;

«Οι περισσότεροι στο επάγγελμα μου ναι, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν μου έχουν φερθεί έτσι, όχι. Εγώ θυμάμαι εκείνους που μου έχουν φερθεί καλά. Αν δεν πέρναγα καλά με κάποιον, την επόμενη φορά που θα με ζήταγε για δουλειά, απλά ,δεν θα πήγαινα».

- Πώς αντιμετωπίζατε τους άντρες που ήθελαν να σας κατακτήσουν;

«Ανάλογα, τους ευγενείς τους αντιμετώπιζα ευγενικά, στους άλλους, που δεν ήταν έτσι, έφευγα και δεν με ξανάβλεπαν ποτέ. Ξέρω να φεύγω, όπως ξέρω να μένω, να στέκομαι κάπου».

-Το... ταμείο της ψυχής σας μέχρι εδώ τι απολογισμό έχει κάνει;

«Άλλα έγιναν, άλλα όχι. Τώρα πια δεν θέλω τίποτα, όσο ζω, να έχω κάποια καλή υγεία και να είναι καλά αυτοί που αγαπώ. Ασχολούμαι πάρα πολύ με το «Σπίτι του ηθοποιού», είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη εκεί, πολλά χρόνια, μεγάλος, αλλά ωραίος αγώνας, έχουμε καταφέρει πάρα πολλά πράγματα.

Τρέχω καθημερινά, γιατί με διάλεξαν οι συνάδελφοι μου να είμαι η διαχειρίστρια αυτού του ιδρύματος, να είμαι ταμίας, μου αρέσει να ασχολούμαι με τους ηθοποιούς και το κάνω.

Όταν αρρωσταίνουν, όταν «χάνονται»... όσοι είναι άρρωστοι και όσοι δεν τα καταφέρνουν οικονομικά... Έχουμε πάρα πολλές αιτήσεις ακόμα, για να τους πάρουμε, αλλά αν δεν τελειώσουμε το πλαϊνό κτίριο, να κάνουμε περισσότερους κοιτώνες, δεν γίνεται...», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved