Δέσποινα Βανδή: «Η σύνθεση της παρέας με έκανε να πω «ναι» στο «J2US»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Η σύνθεση της παρέας με έκανε να πω «ναι» στο «J2US»

H Δέσποινα Βανδή από το ρόλο της παρουσιάστριας περνάει στη θέση του κριτή για λογαριασμό τoυ «Just the two of us» που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Open.

H αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να δεχθεί την πρόταση, για τη συνεργασία της με τα άλλα μέλη της επιτροπής, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της.

-Τι σας έκανε να πείτε το ναι, για να αναλάβετε τη θέση του κριτή;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να πάρω ξανά μέρος σε ένα show τόσο άμεσα. Πριν από δύο μήνες τελείωσε το "Χ Factor". Αλλά όταν άκουσα τη σύνθεση της παρέας, αυτό με έκανε να πω το ναι. Ήταν ένα παιχνίδι που το έβλεπα από όταν πρωτοξεκίνησε».

-Με ποια κριτήρια κρίνει η Δέσποινα Βανδή;

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου οι παίκτες είναι ζευγάρια που αποτελούνται από επαγγελματίες και από ανθρώπους δημοφιλείς που στόχος τους δεν είναι να κάνουν καριέρα στο ελληνικό τραγούδι, αλλά να κερδίσουν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, τα κριτήρια μου θα είναι διαφορετικά. Τι να σας πω, δεν το έχω ξανακάνει κιόλας».

-Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα δυνατά χαρτιά του τάλεντ σόου;

«Δεν το γνωρίζω ακόμη».

-Νιώθετε άγχος μήπως η βαθμολογία σας αδικήσει κάποιον διαγωνιζόμενο;

«Δεν είναι πάντως αυτός ο στόχος. Δεν θα είμαι εκεί ούτε για να αδικήσω κάποιον ούτε για να τον δικαιώσω».

-Με τα άλλα μέλη της επιτροπής πώς κυλά η συνεργασία σας;

«Είμαστε μία πάρα πολύ ωραία παρέα. Στη διάρκεια των φωτογραφήσεων και των γυρισμάτων που είχαμε, ένιωσα μεγάλη χαρά και θέλω να πιστεύω ότι θα τη μεταφέρουμε και στον τηλεθεατή».

-Επαγγελματικά σε τι άλλο δραστηριοποιείστε αυτή την περίοδο;

«Μπαίνω στο στούντιο σε λίγες μέρες για την ηχογράφηση καινούργιων τραγουδιών και επίσης ετοιμάζομαι για τα γυρίσματα του νέου κύκλου του "Μy Greece”».

-Το ετερόκλητο κοινό σας από 5-85 χρόνων τι σας εξομολογείται στα καμαρίνια;

«Σε κάθε καμαρίνι, είτε είναι σε ένα μουσικό χώρο είτε είναι καμαρίνι θεάτρου ή και τηλεόρασης, αυτό που εισπράττω είναι αγάπη».

-Τι ομορφαίνει το πρωινό σας ξύπνημα;

«Ας πούμε ένας πρωινός καφές».

-Τι σας εμπνέει στη ζωή και στη δουλειά;

«Η ίδια η ζωή. Η οικογένεια μου παίζει το σημαντικότερο ρόλο στο να μπορώ να λειτουργώ πολύ καλά και σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα που μπορεί να κάνω. Χαίρομαι τις σχέσεις μου με τους φίλους μου, χαίρομαι την επαφή με τη φύση, χαίρομαι τις καινούργιες προκλήσεις».

-Ποιες είναι τρεις απολαύσεις στη ζωή σας;

«Ένα καλό βιβλίο, μια καλή συντροφιά και το καλοκαίρι», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved