Γιώργος Γεροντιδάκης – Μαρία Πετεβή: «Θέλουμε να κάνουμε τέτοιες δουλειές και στο μέλλον»
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης – Μαρία Πετεβή: «Θέλουμε να κάνουμε τέτοιες δουλειές και στο μέλλον»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Μαρία Πετεβή πρωταγωνιστούν στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Ο τηλεοπτικός Μελέτης και η τηλεοπτική Πηνελόπη, σε πρόσφατη συνέντευξή τους αποκάλυψαν τι προσδοκούν από το μέλλον.

Τι προσδοκάτε από το μέλλον;

Γώργος Γεροντιδάκης: «Κάνω αυτήν τη δουλειά είκοσι χρόνια και τολμώ να πω ότι μεγαλώνω παράλληλα μαζί της. Θέλω να κάνω τέτοιες δουλειές, να είμαστε χαρούμενοι, θέλω να κάνω παραστάσεις, ταινίες, σειρές με επίπεδο που να με εξελίσσουν και να μπορούμε να «λέμε κάτι» στους ανθρώπους».

Μαρία Πετεβή: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, αν εξαιρέσεις το ότι εκεί όπου έκανα δύο συνεντεύξεις τον χρόνο, κάνω δύο την εβδομάδα και το ότι έχουν ανέβει οι followers μου στο Instagram, που ποτέ δεν με ενδιέφερε, δεν με αφορά.

Έχουν αλλάξει πράγματα που εμένα δεν με αλλάζουν ως άνθρωπο, γιατί είναι επιφανειακά. Είναι μία όμορφη εμπειρία, νομίζω ότι από εδώ και πέρα μπορώ να ανταπεξέλθω στα πάντα, έχω πλέον εμπειρία ρομπότ!

Οπότε, έχω γίνει δυνατή, με αυτοπεποίθηση, αυτό για μένα είναι σπουδαίο. Προσδοκώ αυτή η δουλειά να μου φέρει άλλη δουλειά. Και μπορεί να μου φέρει εύκολα, καθώς έχουμε γίνει λίγο «προϊόντα», όλοι θέλουν να μας έχουν λόγω της επιτυχίας της σειράς, αλλά δεν θέλω το εύκολο. Θέλω να δει τη δουλειά μου κάποιος που να ήθελα κι εγώ να συνεργαστώ, θα ήθελα, για παράδειγμα, πολύ να κάνω κινηματογράφο», είπαν στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved