Άγριες μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης – Μαρία Πετεβή: «Περνάμε όμορφα σε επίπεδο συνεργασίας»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης – Μαρία Πετεβή: «Περνάμε όμορφα σε επίπεδο συνεργασίας»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Μαρία Πετεβή, βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα λόγω της επιτυχίας που σημειώνει η σειρά «Άγριες μέλισσες» στην οποία πρωταγωνιστούν.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το σίριαλ του ΑΝΤ1, για το αν το θεωρούν τη μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν, αλλά και για όσα κρύβονται πίσω από αυτά που βλέπουμε.

Πώς βιώνετε όλο αυτό το «μπαμ» που συμβαίνει με τη σειρά;

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορούμε να μιλάμε για μία πολύ ωραία συγκυρία, κάνουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι μία ωραία δουλειά. Δεν μπορώ να πω ότι ακόμη είναι επιτυχία, αυτό θα το καταλάβουμε αργότερα. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν μεγάλη χαρά, ικανοποίηση, κόποι προηγούμενων ετών ανταμείβονται, ο κόσμος μου μιλά στον δρόμο με μεγάλη αγάπη, όλα είναι μοναδικά».

Μαρία Πετεβή: «Περνάμε όμορφα σε επίπεδο συνεργασίας, έχουμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις, βγαίνουμε μαζί, όλο αυτό είναι σπάνιο να το συναντήσεις και είμαστε τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Οι ρυθμοί είναι σκληροί και δύσκολοι, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, δεν υπάρχουν σκηνές που καθόμαστε και πίνουμε τσάι.

Στη μία σκηνή κλαίμε σπαρακτικά, στην άλλη κάποιος πεθαίνει, η διάλεκτος, το λεξιλόγιο, οι εκφράσεις είναι βαρύγδουπες. Υπάρχουν άγχος, κούραση, δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να κάνεις δουλειά μόνος σου, ώστε να ανταπεξέλθεις γρήγορα στην κάθε σκηνή. Όλα όμως είναι πολύ όμορφα και τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε την επιτυχία, αν μπορούμε να το πούμε έτσι».

Το θεωρείτε τη μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν;

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Εμείς που δουλεύουμε, αν το θεωρήσουμε επιτυχία, καταστραφήκαμε. Προσωπικά, δεν μπορώ να θεωρήσω επιτυχία κάτι που δεν έχει τελειώσει. Όταν δω τον απόηχο, μπορώ να εκφέρω άποψη. Αυτό που με νοιάζει εμένα αυτήν τη στιγμή είναι να είμαι διαβασμένος, να κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να με ενδιαφέρει τι ακούγεται γύρω μου...»

Μαρία Πετεβή: «Δεν μου αρέσει πολύ αυτός ο όρος, είμαι ένας άνθρωπος προσγειωμένος.. Φυσικά και εκτιμώ όλο αυτό που γίνεται, αλλά μας νοιάζει η δουλειά, τώρα τρέχουμε, είμαστε μέσα σε αυτό και δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε».

Πίσω από αυτό που βλέπουμε τι κρύβεται;

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Πολύωρα γυρίσματα, πολλές ώρες διαβάσματος. Πολλοί από εμάς έχουμε και παραστάσεις. Είμαστε μηχανές που παράγουμε λόγια και προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο καλά γίνεται τη δουλειά μας».

Μαρία Πετεβή: «Τα λόγια είναι δύσκολα, αλλά το πιο δύσκολο είναι ότι μπορεί να γυρίσουμε-την ίδια μέρα σκηνές από διαφορετικά επεισόδια, γκρουπάρουμε ανάλογα με τον χώρο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς πρέπει να θυμάσαι το ψυχολογικό ρακόρ του λόγου. Εγώ διαβάζω όλο το σενάριο για να με βοηθήσει στις σκέψεις μου και στο πώς θα αποτυπώσω την κάθε σκηνή. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο χρόνος είναι πιεσμένος, οι απαιτήσεις πολύ μεγάλες».

Όταν πήρατε στα χέρια σας τους ρόλους, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις, πώς προσεγγίσατε τους ήρωες;

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ήταν ένα ταξίδι προς το άγνωστο, μία εποχή που δεν είχα ζήσει. Οπότε, μελέτησα, είδα σειρές, ήταν πολύ ιντριγκαδόρικο να κάνω αυτόν τον ρόλο. Αν και στα πρώτα επεισόδια δεν μπορούσα να προβλέψω ότι αυτός ο ρόλος θα απασχολήσει τόσο. Έχω αφοσιωθεί στον Μελέτη.

Είναι ένας ήρωας που εξελίσσεται συνεχώς. Αυτό που με δυσκόλεψε είναι το να καταφέρω να φαίνεται ένας σκληρός-παγερός άνθρωπος, αλλά παράλληλα να δείχνει τα συναισθήματα του στην οικογένεια Δούκα, στην Πηνελόπη στο 100%. Αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις το τι σκέφτεται. Πάλλεται, χωρίς να το δείχνει».

Μαρία Πετεβή: «Τηλεοπτικά ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει. Αν και είχα κάνει Κοκκινόπουλο, που είχα να αντιμετωπίσω θανάτους, σκοτωμούς, υπήρχε χρόνος να μπω στον ρόλο. Για εμένα η Πηνελόπη είναι ένας δύσκολος ρόλος, ίσως δεν φαίνεται στον κόσμο, γιατί μέχρι τώρα δεν είχε πολύ κείμενο, πολλές σκηνές.

Η μεγάλη δυσκολία ήταν η αρχή. Στην αρχή ήταν στο περιθώριο, δεν μιλούσε πολύ, πάσχισα να την αναδείξω ως ηρωίδα, έπρεπε να εφεύρω τρόπους να την κάνω σημαντική στην ιστορία. Όταν μου έδωσαν τα πέντε πρώτα επεισόδια, έλεγα «καλημέρα», «μητέρα, να σου αλείψω μία φέτα βούτυρο»... Οπότε, έπρεπε να βρω εγώ στοιχεία για τον ρόλο, τελικά κατάλαβα τι άνθρωπος είναι από την αρχή. Πάντως, τώρα ξετυλίγεται η Πηνελόπη», είπαν στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved