Φαίδρα Δρούκα: Το «Μην ψαρώνεις» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: Το «Μην ψαρώνεις» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Αν έπρεπε κάποιος να περιγράψει τη Φαίδρα Δρούκα με λίγες λέξεις θα έλεγε: Ταλαντούχα, ειλικρινής και με άποψη.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Μην Ψαρώνεις, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τη μυθοπλασία αλλά και για το αν η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Θεωρείτε ότι το αποτέλεσμα στις περισσότερες σειρές φέτος είναι άρτιο και καλό;

Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, ακόμη και τη δική μου σειρά τη βλέπω στο Youtube. Το μάτι μου, ωστόσο, έχει πέσει σε σίριαλ. Για εμένα, λοιπόν, υπάρχει σειρά που είναι ερασιτεχνική. Όμως, είναι άδικο να χαρακτηρίζεις κάτι επειδή κάνεις ζάπινγκ τέσσερις φορές τον χρόνο...

Το κοινό έχει το σωστό κριτήριο να αντιλαμβάνεται το πότε μία σειρά είναι πρόχειρα δουλεμένη;

Φυσικά και έχει και, αν με ρωτάτε, το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο τις περισσότερες φορές. Όταν δώσεις στον κόσμο κάτι προσεγμένο και τίμιο, για το οποίο έχεις αφιερώσει χρόνο και πάθος, το λατρεύουν.

Αποτέλεσμα το τι είχε γίνει με το «Νησί», με το δικό μου «Υπέροχα πλάσματα», το τι γίνεται τώρα με τις «Άγριες Μέλισσες». Θεωρώ ότι γίνεται και με το «Μην ψαρώνεις», από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε, γιατί υπήρχαν φυσικοί χώροι, υπήρχε καλή διεύθυνση φωτογραφίας, υπήρχαν έμπειροι και καλοί ηθοποιοί.

Είναι διπλή χαρά για εσάς το ότι η σειρά στην οποία πρωταγωνιστείτε προσφέρει και γέλιο; Σπανίζουν οι αυθεντικές κωμικές σειρές πλέον... .

Όλο αυτό έχει να κάνει με την αισθητική του καθενός. Δεν γελάμε όλοι με τα ίδια πράγματα, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο χιούμορ, για εμένα, όμως, για το δικό μου κριτήριο και τη δική μου αίσθηση κωμωδίας, κάτι τέτοιο όπως το «Μην ψαρώνεις» είναι κωμωδία και όχι σαχλαμάρα και μπούρδα.

Έχετε κάνει συζητήσεις για το αν η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά;

Καμία απολύτως συζήτηση δεν έχει γίνει, είπε στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved