Αντελίνα Βαρθακούρη: Η σχέση της με τον Γιάννη Πάριο και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού (Photos)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η σχέση της με τον Γιάννη Πάριο και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού (Photos)

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα μετά το Globetrotters.

Στη συνέντευξή της, μίλησε για τη γνωριμία της με τον Χάρη Βαρθακούρη, για τον γάμο και την εγκυμοσύνη που ήρθαν γρήγορα, για τη σχέση της με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της για ένα ακόμη παιδί.

Γυρίζω τον χρόνο πίσω. Η γνωριμία με τον Χάρη πώς έγινε;

Ήμουν στο εξοχικό μου στην Επίδαυρο. Να ξέρεις ότι είμαι πολύ σπιτόγατος. Ήμασταν λοιπόν οικογενειακά εκεί. Η αδελφή μου μου άνοιξε λογαριασμό στο Facebook. Αυτά το καλοκαίρι του 2009. 0 Χάρης μου έκανε λοιπόν ένα like. Ξεκινήσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Κάθε μέρα Εγώ στην Επίδαυρο, εκείνος στην Πάρο. Έπειτα από δύο μήνες συναντηθήκαμε και από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ.

Τι θυμάσαι πιο έντονα από το πρώτο ραντεβού σας;

Υπήρχε μεγάλη αμηχανία! Μιλούσαμε δύο μήνες στο τηλέφωνο και είχαμε πει τα πάντα mέχρι και τι ονόματα θα δώσουμε στα παιδιά μας. Και από κοντά ήταν πιο δύσκολο... Ήταν όμως τόσο καρμικό με τον Χάρη. Είναι ο άντρας της ζωής μου καi είμαι η γυναίκα της ζωής του. Πήγαμε στη συνέχεια ένα διήμερο στο Ναύπλιο και έλεγα μέσα μου «τον ξέρω πολλά χρόνια». Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου.

Ισχύει πως ο γάμος σας ήρθε κάπως βιαστικά λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης σου;

Όχι. Η εγκυμοσύνη ήρθε μέσα στον πρώτο μήνα, αλλά δεν ήρθε τυχαία. Ήμασταν έτοιμοι γι' αυτό. Ακούγεται λίγο ένας μήνας, αλλά εμείς νιώθαμε σαν να γνωριζόμασταν 10 χρόνια.

Θέλω να μου περιγράψεις και την πρώτη επαφή σου με τον πεθερό σου, τον Γιάννη Πάριο.

Η πρώτη γνωριμία με τον υπέροχο, λατρεμένο μπαμπάκα -έτσι τον αποκαλώ-έγινε αρχικά από το τηλέφωνο στο διήμερο που είχαμε πάει στο Ναύπλιο. Είχα πάντα δέος. Αλλά τώρα είναι οικογένεια μου. Σε αυτό λοιπόν το πρώτο τηλεφώνημα ήταν πολύ οικείος και γλυκομίλητος.

Σαν να ήξερε κι αυτός μέσα του πως είμαι κάτι παραπάνω από φίλη του γιου του. Λίγο καιρό αργότερα τον γνώρισα κι από κοντά στην απονομή ενός δίσκου του. Με είχε αγκαλιάσει και μου είχε μιλήσει πολύ θερμά. Επίσης ήθελε να είμαι στις οικογενειακές φωτογραφίες που βγήκαν. Τον λατρεύω τον πεθερό μου. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Μόνο χαρά και περηφάνια αισθάνομαι που φέρω το επίθετο αυτής της οικογένειας.

Μετά τη Μελωδία ήρθε στη ζωή σας και η Λιόνα. Ένα τρίτο παιδί θα ήθελες να έρθει στη ζωή σας;

Θέλω ένα τρίτο, ένα τέταρτο, ένα πέμπτο παιδί. Και για τους δύο είναι τα πάντα η οικογένεια μας. Τα παιδιά είναι ευλογία. Κοιτάς τα πρόσωπα τους και λες «αν έκανα κάτι καλό στη ζωή μου, είναι αυτά τα παιδιά», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved