Ο Αλέξης Παππάς εξομολογήθηκε γιατί εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στην Ελλάδα
Showbiz

Ο Αλέξης Παππάς εξομολογήθηκε γιατί εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «8 λέξεις» μίλησε για την καριέρα του στην Αμερική αλλά και την απόφαση να επιστρέψει στην χώρα μας.

Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική έκανε modeling, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι σκηνοθέτες και οι φωτογράφοι με τους οποίους συνεργάστηκε τον παρακινούσαν να καταπιαστεί με την ηθοποιία.

Πέρασες ανασφάλειες; Φοβήθηκες για το αύριο;

Φυσικά και πέρασα. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με αγάπη αλλά και δουλειά. Όπως σου είπα ξεκίναγα και βοηθούσα τον πατέρα μου από νωρίς. Κέρδιζα την ημέρα, κέρδιζα την ζωή και αυτή με βοήθησε να κάνω όλα όσα έκανα. Δεν άφησα τα πράγματα στην τύχη η

Προσεύχεσαι; Πιστεύεις στον Θεό;

Προσεύχομαι γιατί πιστεύω στον Θεό και πάντα θέλω να είναι δίπλα μου σε ότι κάνω. Με τη βοήθειά του μπορείς να τα κάνεις όλα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου σου πρότεινε σίριαλ έναν ρόλο πρωταγωνιστικό; Τι έγινε; Πώς το αποφάσισες;

Έτυχε να γνωρίζω τον Άνδρέα Γεωργίου από παλιά. Με είχε δει για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια όταν συμμετείχα σε ένα βιντεοκλίπ της Αννας Βίσση και είχε διακρίνει κάποια υποκριτικά στοιχεία πάνω μου. Μάλιστα τότε μου είχε κάνει πρόταση και είχα συμμετάσχει στη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Κρατήσαμε από τότε την πόρτα ανοιχτή και τον περασμένο Μάιο με κάλεσε να συμμετάσχω στη νέα σειρά που ετοίμαζε, προτείνοντας μου τον ρόλο του Αλέκου Καραχάλιου, συμβούλου ενός πολιτικού αρχηγού. Όπως μου είχε πει ο Ανδρέας, ο ρόλος αυτός έμοιαζε με χαρακτήρα βγαλμένο από το «House of Cards». Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση. Από την πρώτη στιγμή δέσαμε σαν οικογένεια. Ο Ανδρέας έχει έναν μοναδικό τρόπο να τοποθετεί κάθε συνεργάτη του στον ρόλο που του ταιριάζε.

Έχεις κάνει υποκριτική;

Οι σκηνοθέτες και οι φωτογράφοι με τους οποίους συνεργαζόμουν με έστρεφαν προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν εγκαταστάθηκα μόνιμα στη Νέα Υόρκη αποφάσισα να παρακολουθήσω έναν κύκλο σεμιναρίων υποκριτικής στη σχολή Sheila Grey, γιατί ήθελα ακριβώς να εξελιχθώ. Δεν μπορώ βέβαια σε καμία περίπτωση να ισχυριστώ ότι αυτά τα σεμινάρια μπορεί να αντικαταστήσουν τις σπουδές της δραματικής, αλλά είναι πολύ σημαντικά.

Με μια τόσο εντυπωσιακή καριέρα γιατί αποφάσισες να εγκαταλείψεις τη Νέα Υόρκη;

Καλή ερώτηση. Θα παραλλάξω τη φράση της προεκλογικής καμπάνιας του Μπιλ Κλίντον «It’s the economy, stupid». Στη Νέα Υόρκη δεν είναι εύκολο να ζει ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Από τις ακραίες συνθήκες τον χειμώνα - η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει και τους -15ο C - μέχρι τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα και κυρίως τους ανθρώπους, που σπάνια δείχνουν αυτό που πραγματικά είναι, σπάνια λένε την αλήθεια. Είπα στον εαυτό μου λοιπόν «γύρισε στην Ελλάδα να πάρεις ανάσες, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου». Μόνο που μιλάω τη γλώσσα μου είναι αυτοθεραπεία για εμένα. Τώρα, τι θα φέρει το μέλλον, θα δείξει. Η δουλειά πάντως δεν με τρομάζει.

Δεν μένεις Κύπρο;

Αυτό το διάστημα πηγαινοέρχομαι. Αισθάνομαι την Κύπρο σαν το δεύτερο σπίτι μου.

Θα καβαλούσες το καλάμι; Πώς σου φαίνεται όλο αυτό;

Δεν νομίζω ποτέ ότι θα μου συμβεί όλο αυτό. Ας το κάνουν αυτό οι γιατροί που ανακαλύπτουν φάρμακα και αυτοί της Νάσα που κάνουν πράγματα.

Οικογένεια γάμος; Σου αρέσουν;

Όταν είμαι έτοιμος πιστεύω θα γίνει και αυτό. Όλα έχουν την ώρα τους και τις στιγμές τους. Μου αρέσουν τα παιδιά και θα ήθελα. Για να είμαι μόνος μου δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη για να κάνω οικογένεια.

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved