Αποκλειστικό: Φήμες εγκυμοσύνης για Ελληνίδα μοντέλο μετά το διαζύγιο (photos)
Showbiz

Αποκλειστικό: Φήμες εγκυμοσύνης για Ελληνίδα μοντέλο μετά το διαζύγιο (photos)

Μία νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γυρνάει οριστικά και αμετάκλητα Ελληνίδα καλλονή αφού φήμες τη θέλουν να είναι έγκυος με το νέο της σύντροφο, μετά το διαζύγιό της. 

Η εν λόγω καλλονή η οποία είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία Miss Young 2002, είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της σόουμπιζ αλλά μετά το διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο με τον οποίο απέκτησε και έναν γιο, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Αφοσιώθηκε στη νέα της σχέση, έναν γοητευτικό επιχειρηματία από την Κρήτη με τον οποίο έδειχνε να περνάει πολύ καλά. Τώρα φαίνεται πως ήρθε και η ολοκλήρωση αυτής της ευτυχίας αφού σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί - δεύτερο για την εντυπωσιακή καλλονή.

Ο λόγος για την Εύα Λάσκαρη η οποία μετά τον χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο Ντίνο Τσιώρη, βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του νέου της συντρόφου Γιάννη Κουκουνάκη.

Μάλιστα, το προφίλ της στο instagram πλέον έχει μετονομαστεί σε Εύα Κουκουνάκη Λάσκαρη και έχει γίνει πριβέ, κάτι που σημαίνει πως η ίδια θέλει να κρατάει τα εν οίκω, μη εν δήμω!

Λέγεται λοιπόν ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουμε στα χέρια μας οι οποίες τραβήχτηκαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, οπότε και απαθανατίστηκε με τον γιο της Πάνο σε σπάνια -πλέον- έξοδό της, όπου απεικονίζεται με ένα κλειστό μέχρι τον λαιμό παλτό (ήθελε άραγε να κρύψει κάτι), τότε μάλλον οι φήμες ευσταθούν.

Με το καλό, να ευχηθούμε εμείς αν όντως περιμένει το δεύτερο παιδί της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved