Κουλίεβα: Η απίστευτη αποκάλυψη για τις δραματικές σκηνές: "Όταν πρέπει να κλαις τόσες ώρες..."
Showbiz

Κουλίεβα: Η απίστευτη αποκάλυψη για τις δραματικές σκηνές: "Όταν πρέπει να κλαις τόσες ώρες..."

Την απολαμβάνουμε, για δεύτερη χρονιά, μέσα από τον ρόλο της Μάρθας στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ«Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο λόγος για την ηθοποιό Ταμίλα Κουλίεβα.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξομολογείται αν έχει απολαύσει την επιτυχία που έχει βιώσει μέσα από τη δουλειά της αλλά και για το αν έχει καταφέρει να κάνει φιλίες.


Έχετε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολύ επιτυχημένες σειρές. Απολαύσατε αυτή την επιτυχία;
“Στο παρελθόν δεν κατάφερα και πολύ να το απολαύσω. Νομίζω πως αυτή τη φορά τα κατάφερα, παρόλο που δεν μένει και πολύς χρόνος για να μπορέσεις να το συνειδητοποιήσεις και να το γευτείς. Ομως, τώρα, φυσικά και το χαίρομαι και το απολαμβάνω” Για ποιο λόγο δεν τα καταφέρατε τότε; “Γιατί τα πράγματα τότε συνέβησαν πολύ ξαφνικά και πολύ απότομα. Δεν ήμουν τόσο έτοιμη ώστε να απολαύσω την αναγνωρισιμότητα και την τηλεοπτική επιτυχία. Τώρα, γίνεται πιο συνειδητά και το απολαμβάνω”


Τότε ίσως υπήρχε και φόβος για όλο αυτό που ήταν ξαφνικό;
“Υπήρχε αγωνία για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστώ μέσα μου όλο αυτό που συνέβαινε. Δύο πράγματα δεν αντέχει ο άνθρωπος, και αυτά είναι η δόξα - αναγνωρισιμότητα και η εξουσία. Οπότε, το να παραμείνεις ο εαυτός σου καινά είσαι καλά με τον εαυτό σου θέλει δουλειά ύστερα από μία επιτυχία”


Εσάς τι σας έφερνε σε ισορροπία τότε αλλά και σήμερα;
“Η οικογένεια μου και η εμπειρία ζωής που έχω πια. Είχα την ευκαιρία να σκεφτώ κάποια πράγματα, να φιλοσοφήσω... Είναι σαν να κάνεις έναν κύκλο αλλά πλέον κουβαλάς μια άλλη εμπειρία ζωής”


Λόγω της Μάρθας του χαρακτήρα που υποδύεστε στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», μπαίνετε καθημερινά σε μία δια­δικασία έντονου συναισθηματικού φορτί­ου. Είναι δύσκολο αυτό;
“Σίγουρα δεν είναι,εύκολο. Προχθές, για πα­ράδειγμα, είχα γύρισμα δέκα ώρες, από τις"8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, και όλες οι σκηνές ήταν πολύ έντονες. Όταν πρέπει να κλαις τόσες ώρες, δεν είναι εύκολο. Βέβαια, όταν στο τέλος της ημέρας ο σκηνοθέτης σου λέει ότι πήγαμε πολύ καλά και έχουμε πολύ, καλό υλικό, υπάρχει ικανοποίηση”.


Έπειτα από ένα απαιτητικό γύρισμα τι εί­ναι αυτό που σας αποφορτίζει; “Συνήθως θέλω να καθίσω στο σπίτι και να δω «Άγριες Μέλισσες». (Γελάει.) Εκτός, όμως, από αυτό, κάνω γιόγκα. Ακόμα κι αν επιστρέφω αργά στο σπίτι. Καμιά φορά, λέω ότι δεν μπορώ αλλά, όταν ξεκινάω το μάθη­μα έπειτα από μία κουραστική μέρα, είναι πολύ μεγάλη ανακούφιση”


Μέσα από τη συγκεκριμένη δουλειά έχε­τε δημιουργήσει φιλίες; “Έχω γνωρίσει πολύ ωραίους ανθρώπους. Βέβαια, φιλίες είναι δύσκολο να δημιουρ­γήσουμε, όπως και στη ζωή μας. Τουλάχι­στον εγώ δυσκολεύομαι. Ομως έχω γνωρί­σει σπουδαίους, ωραίους και ενδιαφέροντες ·; συναδέλφους ή κάποιους που συνάντησα ξανά, όπως τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, και αυ­τό ήταν πάρα πολύ ωραίο και το χαίρομαι”


Φίλους από τον χώρο έχετε; “Οι φίλοι μου είναι πολύ λίγοι και δεν εί­ναι από τον χώρο. Τα τελευταία χρόνια έχω ανοιχτεί και μου έχουν ανοιχτεί άνθρωποι που είναι συνάδελφοι και έχουμε δημιουρ­γήσει μία πολύ όμορφη σχέση με κάποιους, με τους οποίους υπήρξαμε στη σκηνή και τηλεοπτικά”, λέει η ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved