Αλήθεια; Πόσο κοστίζει μία εξέταση για κοροναϊό; Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσο κόστισε η εξέταση
Showbiz

Αλήθεια; Πόσο κοστίζει μία εξέταση για κοροναϊό; Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσο κόστισε η εξέταση

Η Χριστίνα Μπόμπα προκάλεσε έναν μικρό πανικό, άθελά της, όταν ανακοίνωσε χθες ότι είναι το πρώτο θύμα κοροναϊού στην ελληνική σόουμπιζ.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία με βίντεό της χθες ενημέρωσε μέσω των social media πως πάσχει από κοροναϊό έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη που δεν έχει νοσήσει, τουλάχιστον ακόμα, αποκάλυψε πως έχει ήπια συμπτώματα με έναν ελαφρύ βήχα και κατάπτωση αλλά και λίγα δέκατα σε πυρετό.

Πόσο κοστίζει όμως; Αυτό το αποκάλυψε σήμερα η Χριστίνα μέσα από live επαφή που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι της έθεταν ερωτήματα. Εκείνη λοιπόν απαντούσε σε κάθε ερώτημά τους ώστε να λύσει όλες τις απορίες τους.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα, μία εξέταση κοροναϊού που έκανε σε ιδιωτικό εργαστήριο, όπως ακριβώς έκανε και ο σύζυγός της, κοστίζει 90 ευρώ.

«Εγώ βρήκα ένα ιδιωτικό εργαστήριο γιατί στα νοσοκομεία δεν εξετάζουν ανθρώπους χωρίς συμπτώματα. Πήγα λοιπόν στο ιδιωτικό εργαστήριο και πλήρωσα 90 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα ενημερώνοντας τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved