Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για τα συμπτώματα του κοροναϊού: «Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση»
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για τα συμπτώματα του κοροναϊού: «Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση»

Δεύτερη μέρα που η Χριστίνα Μπόμπα αντιμετωπίζει τα συμπτώματα του κοροναϊού από τον οποίο προσβλήθηκε και μίλησε για το πώς ακριβώς νιώθει. 

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για όσα βιώνει.

Όπως είπε σήμερα ανέβασε πυρετό, γύρω στο 37,7 και νιώθει κουρασμένη. Ακόμα και όταν πάει στην τουαλέτα, νιώθει σαν εξαντλημένη και έτσι πέρασε τη μέρα στο κρεβάτι.

Όπως είπε, την ενημέρωσαν από τον ΕΟΔΥ που επικοινώνησε μαζί τους πως η ίδια πρέπει να μείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ενώ ιδιαίτερη προσοχή συνέστησαν στον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος είναι επίσης σε καραντίνα για τουλάχιστον μία εβδομάδα οπότε και θα επανεξεταστεί.

Όπως τόνισε, οι ιθύνοντες του ΕΟΔΥ της έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες και της είπαν πως μόνο αν τα συμπτώματα γίνουν πιο έντονα και η ίδια νιώθει χειρότερα να αποταθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Επίσης, η Χριστίνα Μπόμπα είπε πως θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες αυτές και για ακόμα μία φορά μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε η ίδια να δημοσιοποιήσει ότι πάσχει από κοροναϊό. Όπως αποκάλυψε, κόλλησε τον ιό από κάποιον φίλο τους με τον οποίο συναναστράφηκε το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες σε μία απόδρασή του στην Αγόριανη.

Φυσικά, μακριά της είναι οι γονείς της αλλά και τα πεθερικά της καθώς σύμφωνα με τις επιταγές των νέων οδηγιών θα πρέπει να είναι σε πλήρη απομόνωση.

Βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης συνεχίζει να βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με εκείνη, όμως όπως είπε, τηρούν όλες τις απαραίτητες αποστάσεις προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες ο παρουσιαστής να νοσήσει.

Δείτε τι άλλο είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Χριστίνα Μπόμπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved