Πένυ Αγοραστού: Αποκαλύπτει τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της (Photos)
Showbiz

Πένυ Αγοραστού: Αποκαλύπτει τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της (Photos)

Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, μιλά για το ψεγάδι της επιδερμίδας της.

Μιλά επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζει, ενώ αποκαλύπτει το προϊόν μακιγιάζ που αποτελεί εμμονή της.

Ποιο ήταν το πρώτο προϊόν ομορφιάς που δοκίμασες ποτέ;

«Όταν ήμουν στην εφηβεία δεν βαφόμουν σχεδόν καθόλου. Το πρώτο προϊόν που δοκίμασα ήταν ένα μαύρο μολύβι ματιών της μητέρας μου όταν ήμουν περίπου 18 ετών».

Είχες αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο έντονο δερματικό πρόβλημα;

«Όχι ποτέ! Έβγαζα απλώς ένα-δυο σπυράκια πού και πού. Όμως, έφτιαχνα πολύ συχνά μόνη μου φυσικές μάσκες ομορφιάς με αυγό, μέλι και άλλα θρεπτικά για το δέρμα συστατικά».

Σήμερα ποια είναι η ρουτίνα περιποίησης σου; Υπάρχει κάποιο προϊόν που συχνά ξεχνάς να χρησιμοποιήσεις;

«Πρώτα απ' όλα δεν αμελώ ποτέ το ντεμακιγιάζ. Όσο κουρασμένη και να είμαι, θα πλύνω το πρόσωπο μου με ένα ειδικό σαπούνι καθαρισμού και θα συνεχίσω με την εφαρμογή ορού και ενυδατικής κρέμας. Έχω έντονες φακίδες και το καλοκαίρι εμφανίζονται και κάποιες πανάδες. Το κακό που κάνω στο δέρμα μου είναι πως συχνά αμελώ να βάζω αντηλιακό, που γνωρίζω ότι είναι αρκετά επιβλαβές για την επιδερμίδα μου. Η θεραπεία, βέβαια, που με έχει βοηθήσει αρκετά είναι η μεσοθεραπεία».

Ποια είναι η γνώμη σου για τις ενέσιμες ή ακόμα και τις επεμβατικές θεραπείες; Θα τολμούσες κάποια;

«Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι θεραπείες με τρομάζουν λίγο, κυρίως γιατί έχω δει κοπέλες να παραμορφώνονται. Όμως σε κάθε περίπτωση έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη που έχεις στον δερματολόγο σου. Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον δικό μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου καθημερινό μακιγιάζ και πώς το μεταμορφώνεις σε βραδινό αν χρειαστεί;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βάφομαι ιδιαίτερα και το σημείο του προσώπου μου που θα τονίσω πιο συχνά είναι τα χείλη μου. Καθημερινά τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι σίγουρα ρουζ, μάσκαρα, μολύβι χειλιών και κραγιόν. Πολλές φορές μάλιστα δεν θα βάλω καν μάσκαρα, θα περάσω απευθείας στα χείλη. Προτιμώ συνήθως ανοιχτές και κοριτσίστικες αποχρώσεις σε ροζ τόνους. Για να το μετατρέψω σε βραδινό προσθέτω πάντα eyeliner».

Ποιο είναι το ένα προϊόν που έχεις πάντα στην τσάντα σου;

«Φυσικά, το κραγιόν μου! Έχω εμμονή με τα κραγιόν. Άλλωστε μπορεί αν χρειαστεί να λειτουργήσει και ως ρουζ».

Τα μαλλιά σου τα βάφεις από μικρή; Πώς τα περιποιείσαι;

«Τα μαλλιά μου τα βάφω από 17 ετών και τα τελευταία οκτώ χρόνια τα έχω κόκκινα. Κάνω βαφή μία φορά τον μήνα και προσπαθώ όσο μπορώ να μην τα ταλαιπωρώ. Επειδή στα γυρίσματα μου τα χτενίζουν συνέχεια, προσπαθώ όταν έχω ρεπό να μην τα επιβαρύνω καθόλου και φυσικά πριν από το πιστολάκι ή την πρέσα τους βάζω ένα ειδικό προϊόν που τα προστατεύει από τη θερμότητα».

Αν σου ζητούσαν να κάνεις κάποια έντονη αλλαγή για έναν ρόλο θα την έκανες;

«Θα την έκανα σίγουρα! Στη δουλειά του ηθοποιού δεν έχει σημασία τι μας αρέσει αλλά τι ταιριάζει στον ρόλο που καλούμαστε να υποδυθούμε», είπε στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved