Η Χρυσικοπούλου μένει σπίτι και δίνει χρήσιμες συμβουλές–Δες πώς θα οργανώσεις σωστά τη ντουλάπα σου
Showbiz

Η Χρυσικοπούλου μένει σπίτι και δίνει χρήσιμες συμβουλές–Δες πώς θα οργανώσεις σωστά τη ντουλάπα σου

Κορονοϊός-Μένουμε σπίτι: Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, μένει σπίτι τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στην εξάπλωση του ιού.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μια μαμά πολλών ταχυτήτων και δεν χρειάζεται να μας το πει η ίδια.

Φτάνει να ρίξουμε μια ματιά στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Εκεί συναντήσαμε δεκάδες φωτογραφίες με τις κούκλες κόρες της και όλες εκείνες τις δραστηριότητες που κάνει μαζί τους.

Όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί, μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να το θέλει, μπορεί να είναι και σύζυγος και μαμά και επαγγελματίας.

Και σε αυτή τη δύσκολη φάση που όλοι περνάμε αφού ο κορονοϊός έχει γίνει ο εφιάλτης κάθε οικογένειας, εκείνη οφείλει από τη μια να προστατέψει τους δικούς της ανθρώπους μένοντας σπίτι φυσικά αλλά από την άλλη να βρει δημιουργικούς τρόπους να περνά το χρόνο με τις κόρες της έτσι ώστε να μην τους μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί.

Έτσι λοιπόν η Ελιάνα μένει σπίτι και μαζί με τα παιδιά της φτιάχνει ακόμη και τις ντουλάπες τους, ώστε κι εκείνα να νιώθουν δημιουργικά και να περνούν ευχάριστα με τη μαμά.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί από την προσωπική της σελίδα στο Instagram τις χρήσιμες συμβουλές που έδωσε ώστε να οργανώσεις σωστά τη ντουλάπα σου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved