Κορονοϊός: Ο Ηλίας Βρεττός στο πατρικό του στην Εύβοια! Το αισιόδοξο μήνυμά του (photos)
Showbiz

Κορονοϊός: Ο Ηλίας Βρεττός στο πατρικό του στην Εύβοια! Το αισιόδοξο μήνυμά του (photos)

Κορονοϊός: Με τα πάντα να έχουν παραλύσει, από νυχτερινά κέντρα μέχρι καταστήματα λιανικού εμπορίου, ο Ηλίας Βρεττός αποφάσισε να βρεθεί κάπου που σίγουρα τού εξασφαλίζει ασφάλεια και σιγουριά. 

Και φυσικά δεν είναι άλλο από το πατρικό του σπίτι στην Κύμη της Εύβοιας, εκεί όπου ζουν μόνιμα οι γονείς του. Οι δικοί του άνθρωποι που ξέρει πως είναι πάντα εκεί για εκείνον.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του με την αγαπημένη του κιθάρα στον καναπέ, και έγραψε ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερα αισιόδοξο μήνυμα:

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις & είμαστε όλοι το ίδιο μουδιασμένοι με όσα συμβαίνουν γύρω μας! Έχει χρειαστεί αρκετές φορές στη ζωή μου να μείνω σπίτι και μακριά από όλα!

Η ζωή μπαίνει σε παύση και όλα μοιάζουν μαύρα κ δυσοίωνα όμως ΟΧΙ, δεν είναι έτσι!!! Φύγε από τις μαύρες σκέψεις & εκμεταλλεύσου τη συγκυρία όσο καλύτερα μπορείς... Κάθε κακό έχει και τη θετική του πλευρά, είναι απλά θέμα οπτικής...

Αυτά για όσους έχουμε απλά «εγκλωβιστεί» σπίτι και με απόλυτο σεβασμό στους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους & σε όσους νοσούν!

Συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις της πολιτείας, προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, ΑΛΛΑ σκεφτόμαστε θετικά και δημιουργικά! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ με την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο για ΟΛΟΥΣ...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved